Over 100 utstillere presenterer smaksprøver, nyheter, nyttig informasjon og løsninger for deg i bransjen. I tillegg blir det holdt kurs med tips og triks tilpasset hverdagen i reiselivet.
Inspirasjon og nettverksbygging
Utstillerne på messen representerer et bredt spekter innen mat, drikke, non-food og tjenester. Både lokale og nasjonale aktører vil være til stede, og de med skjenkebevilgning vil få tilgang til et eget utstillerområde for alkohol.
Møt oss på Scandic Park Sandefjord 20. mai.
Truls Sørensen og Tomas Holy er NHO Reiseliv Innkjøpskjedens distriktssjefer i området og ser frem til å samles:
-Dette er en unik sjanse til å få inspirasjon og bli bedre kjent med andre i bransjen. Vi ønsker alle som jobber med innkjøp hjertelig velkommen, enten du er medlem av NHO Reiseliv eller ikke, oppfordrer Truls.
Hvor går grensene for alkoholreklame?
I forbindelse med messen er det satt opp kurs og workshops, blant annet for alkoholreklame. Dette er et tema som berører mange i serveringsbransjen med sine strenge regler og store konsekvenser.
-Reglene er uklare og vanskelige å forholde seg til, derfor holder NHO Reiselivs advokater et kurs som gir klare svar på hva regelverket egentlig betyr og hvordan du kan unngå å trå feil, forteller Tomas.
Det blir også satt opp kurs for å forbedre kjøkkenøkonomien gjennom varetelling og menykalkulasjon. I tillegg kan du være blant de første som får tilgang til Innkjøpskjedens nye medlemsside som lanseres i år. Gjennom en praktisk innføring får du oversikt over varekjøpene helt ned på varelinjenivå og muligheten til å optimalisere kjøpene.
Hvem kan delta på Innkjøpsmessen?
Alle i bransjen som er over 20 år er velkommen til å delta. Vi oppfordrer spesielt deg som jobber med å bestille inn varer og tjenester til å delta. Ta med deg en kollega og meld deg på!