Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Knif Innkjøp danner nytt forhandlingsfellesskap

Nyhet, Innkjøp

Publisert

Samarbeid mellom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Knif Innkjøp

Morten Karlsen, direktør for innkjøp og verving i NHO Reiseliv, innkjøpssjef Heidi Ellefsen Ihlström i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, forhandlingssjef Kåre Hegle i Knif Innkjøp og Jan Tore Risdal, salgssjef for storhusholdning i Knif Innkjøp, ser frem til å samarbeide om bedre betingelser for medlemmene.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Knif Innkjøp har inngått en samarbeidsavtale rundt fremforhandling og vedlikehold av konkurransedyktige innkjøpsavtaler innen storhusholdning.

Sammen danner NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Knif Innkjøp et grossistuavhengig forhandlingsfellesskap for sine respektive medlemmer. Betingelsene for medlemskapene vil fortsatt være individuelle hos både Knif Innkjøp og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Det er kun forhandling rundt nye avtaler som skal inngå i forhandlingsfellesskapet.

– Medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden vil få nytte av dette, og vi tror det vil være positivt for alle aktører i storhusholdningsbransjen. Vi opplever økende konkurranse fra de grossisteide innkjøpskjedene, og det er derfor viktig for frie kjeder å kunne stå sammen, sier Morten Karlsen, direktør for innkjøp og verving i NHO Reiseliv.

Naturlig valg

Karlsen sier det var helt naturlig for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden å danne forhandlingsfellesskap med nettopp Knif Innkjøp

– Vi har aldri sett på hverandre som konkurrenter, og vi har gjensidig respekt for hverandre. Vi jobber begge med bærekraftige avtaler og er opptatt av etikk og miljø. Dette vil vi gjerne ha med oss inn i forhandlinger og på veien mot NHO Reiseliv Innkjøpskjedens mål om fem milliarder kroner i omsetning i 2020, sier Karlsen.

Grunnlag for videre vekst

– Vi har opplevd en kraftig vekst innen storhusholdning de siste årene, og vi håper og tror samarbeidet med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden vil legge grunnlag for ytterligere vekst, samt profesjonalisering på bærekraft, sier forhandlingssjef Kåre Hegle i Knif Innkjøp.

– Det er viktig for oss å samarbeide med en innkjøpskjede som er grossistuavhengig, og vi håper dette vil styrke de allerede gode relasjonene vi har med våre avtaleleverandører, understreker han.

Samarbeidsavtalen trer i kraft 3. september 2018.

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: