Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ny samarbeidsavtale med Berendsen Tekstil Service AS

Publisert

#205

Berendsen Tekstil Service AS.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått en samarbeidsavtale med Berendsen Tekstil Service gjeldende fra 1.4.2019.

-Dette samarbeidet vil sammen med eksisterende samarbeidspartner Breeze og dets underleverandører, sørge for at tilbudet innenfor kategorien vaskeritjenester blir enda bedre. Berendsen Tekstil Service tilbyr gode betingelser for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og har i tillegg scoret bra på vår egenrapportering for bærekraft og samfunnsansvar, sier Alexandra Buan, Kategorisjef for Non Food og tjenester i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

-Det er mange grunner til at Berendsen ønsket å samarbeide med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Vi har mange likehetstrekk på blant annet bærekraft, miljø, etikk og samfunnsansvar. Vi er nasjonale, men opererer lokalt.Dette mener vi er viktig for å kunne tilpasse oss markedet akkurat der det skjer. NHO arbeider for å styrke norsk reiseliv – og dette er noe Berendsen ønsker å bidra med slik at vi sammen kan styrke Norsk reiseliv.

Vi ser frem til å samarbeide med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og gleder oss til reisen i årene som kommer, sier Frode Halvorsen, Key Account Manager i Berendsen Tekstil Service AS.  

Spørsmål rundt avtalen kan rettes til Kategorisjef Alexandra Buan i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden eller Frode Halvorsen i Berendsen Tekstil Service AS. 

 

 

 

 

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: