Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Stian

Publisert

#205

Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Stian Eide.

Du har kanskje møtt oss på et arrangement, over telefon eller en kaffekopp, men hva vet du egentlig om oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Nå får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med oss. Denne gangen er det vårt stolte særping, Stian Eide.

Hvem er du og hva jobber du med?

Mitt navn er Stian Eide og jeg er en stolt særping. Jeg jobber som Distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Østre Viken og Vestfold. I tillegg har jeg rollen som sekretær for NHO Reiseliv sitt regionstyre i Viken Oslo.

Hvor i landet kommer du fra?

Sarpsborg eller rettere sagt: SærpTropez.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Da jobbet jeg i 13 år for Kaffehuset Friele AS (nå JDE Professional). Jeg har stort sett jobbet med salg siden jeg var 16 år, da jeg begynte å jobbe i trelastbutikken til min onkel.

Hva er dine interesser?

Jeg er mest mulig sammen med familien, ofte på en golfbane på Østlandet da begge barna er aktive innen golf. Ellers er det ingenting som slår en løpetur i skogen, en golfrunde med gode kompiser eller å lytte til en god podcast. Så bør det kanskje nevnes at jeg er en komplett fotballidiot -COYS!

Hva spiser du aller helst?

Er det en spennende burger på menyen så blir det ofte det jeg bestiller. Er du i Sarpsborg en dag skal jeg ta deg med til Borg Bierstube for en ølburger, eller Restaurant Salt, en fantastisk restaurant ved sjøen!

Hva er din drømme Norges-ferie?

Her må jeg si Nord-Norge med den flotte naturen og de flotte menneskene du treffer der. Anbefaler å ta en natt eller to på Manshausen i de unike sjøhyttene deres. Gi meg flott norsk natur så er jeg ille fornøyd 😊

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Er i følge kona ganske flink til å tegne, så kanskje det bor en liten kunstner i meg?

Har du en bok, film eller serie-anbefaling?

Her vil jeg anbefale bøkene til Erik Bertrand Larsen: "Bli best","Helvetesuka" og den nye som er bestilt, men ikke lest enda, "Mental rehab". Anbefaler også den fantastiske dokumentaren om Michael Jordan, "The Last Dance" og alt av Marvels Avengers filmer.

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Medlemmene mine. Reiselivsbransjen er den kuleste og mest inspirerende bransjen jeg har jobbet med. Makan til bra folk!

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Få mest mulig ut av medlemskapet ditt. Ring meg så setter vi av tid til en grundig gjennomgang av innkjøpet ditt. Jeg er sikker på at du vil finne besparelser. Vil også anbefale deg og din bedrift å holde dere oppdatert på kurs og webinarer som arrangeres av oss og våre samarbeidspartnere.

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: