Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi forlenger avtalen med Circle K

Publisert

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden forlenger avtalen med Circle K for 3 nye år med nye og forbedrede betingelser!

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Circle K har hatt et mangeårig samarbeid på drivstoff. Nå har vi reforhandlet avtalen og Circle K tilbyr enda bedre betingelser på firmakort og bulk. I tillegg kan Circle K tilby lading og ladeløsninger på arbeid og hjemme hos de ansatte, samt rabatt på privatkort for de ansatte.

– Vi er veldig fornøyde med at vi kan fortsette det gode samarbeidet med Circle K. Vi får enda bedre rabatter, men det viktigste er at Circle K viser at de satser på bærekraftige løsninger med blant annet et omfattende ladenettverk til dagens og fremtidens el-kjøretøy, sunn og god mat på stasjonene og miljøvennlig biodrivstoff, sier kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Alexandra Buan.

Norges største stasjonsnettverk

Circle K har, sammen med Best kjeden, Norges største og beste stasjonsnettverk med over 600 stasjoner. Mer enn 350 av disse er fullservice stasjoner. Hos Circle K kan du nyte pausen med alt fra fersklaget mat, varm og kald drikke til behagelige sitteplasser rene toaletter og gratis wifi. Du får samme drivstoffrabatt hos Best som hos Circle K. Les mer om vårt nettverk her

Circle K tilbyr nå firmakort med lading

– Vi verdsetter det gode samarbeidet med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Dere er en betydelig, nasjonal aktør som dekker hele landet. Medlemmene bruker hele stasjonsnettverket vårt, fra sør til nord og øst til vest. Det setter vi stor pris på og har nå forsterket tilbudet til medlemmene ytterligere, sier Senior KAM i Circle K, Chris Cregers.

Du som medlem av Innkjøpskjeden får rabatt på hurtiglading på alle Circle K-ladere. Bruk firmakortet ditt til å lade, fylle drivstoff og handle på våre stasjoner. Du får kontroll på kostnadene med alt på én faktura. Vårt ladenettverk består av 262 ladere på 84 stasjoner i Norge. Du kan enkelt starte og stoppe lading både hjemme, på jobb og på stasjonene med firmakortet. Søk om firmakort med lading her

En komplett ladeløsning

Viste du at Circle K også tilbyr ladeløsninger for både arbeidsplassen og hjemme hos ansatte? Som medlem av Innkjøpskjeden får du 2000 kroner i rabatt ved kjøp av hjemmelader med installasjon. Din pris: kr. 14.490.
Ved kjøp av hjemmelader uten installasjon, får du frem til 30.09.21 en pris på kr. 6.995 inkl.mva. Les mer om vårt ladetilbud her eller kontakt kundeservice på 22 96 24 00.

Kontakt

Ta kontakt med din distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden for å se hvor mye dere kan spare på avtalen med Circle K og våre andre samarbeidsavtaler!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: