Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Fra Smak til Umami Arena

Publisert

UMAMI blir det nye navnet på arenaen som overtar der SMAK 2020 sluttet. Ambisjonene er klare: Foredle posisjonen som Norges viktigste møteplass for de som jobber med mat og drikke.

– Nye smaker skaper et spennende fremtidsbilde og bringer oss videre, derfor ble navnet UMAMI ARENA en klar favoritt for oss, sier prosjektleder Torill Engelberg ved Norges Varemesse.

Navneprosessen har skapt et veldig positivt engasjement i bransjen og forslaget kom opp fra flere – noe som var med på å forsterke beslutningen. At umami betyr velsmakende gir også navnet en ekstra dimensjon.

– Som samarbeidspartner er det viktig for NHO Reiseliv å fortsette å utvikle en arena som viser hvor stor og viktig vår bransje er for både mat, kultur, myndigheter og næringsliv, sier Morten Karlsen direktør innkjøp og verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Beholder vinneroppskriften


– Vi endrer navn, men ikke vinneroppskriften. Sammen med bransjen vil vi bygge enda mer stolthet blant alle som brenner for faget, sier Engelberg.

Utover å styrke møteplassen skal UMAMI ARENA utvikle en egen innholdsplattform for å skape digital tilstedeværelse gjennom hele året. Norges Varemesse har brukt dette året godt til å utvikle digital strategi og partnerskap, til stor glede for både utstillere og besøkende på UMAMI ARENA.

Den største


UMAMI ARENA vil ha et stort mangfold av nasjonale og internasjonale utstillere fra store kjente merkevareleverandører og til små lokalprodusenter.

– Dette er proffenes arena – og vi kommer til å legge stor vekt på å løfte frem verdiskapning, inspirasjon og kompetanse, sier Engelberg.

 

UMAMI ARENA skal arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 14. – 17. februar 2023. 

I tillegg til å bli bransjens største og viktigste møteplass, vil UMAMI også bli arena for en rekke norske- og internasjonale mesterskap innen mat og drikke, avslutter prosjektleder Torill Engelberg.


Kontakt:

Torill Engelberg, prosjektleder: Tlf: 922 07 310 ten@messe.no

umamiarena.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: