Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ishavskraft

Publisert

Vi har reforhandlet samarbeidsavtalen med Ishavskraft og som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden får du gode betingelser på strømavtalen Ishavskraft Reiseliv Spot.

− Vi er stolte over å ha fått fornyet tillit fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden gjennom å vinne strømleveranseavtale for en ny periode. Reiselivsnæringen er svært viktig i Norge og vi synes det er gledelig å kunne tilby reiselivet en meget gunstig og bærekraftig strømavtale, i tillegg til bærekraftige tilleggsprodukter som energieffektivisering, elbillading og solcelleanlegg, sier Robin Strand markedssjef bedrift i Ishavskraft.

Ishavskraft AS er én av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr fornybar energi til privat- og bedriftskunder i hele landet. Vårt kundeløfte er enkelt: vi skal forenkle, forbedre og fornye måten vi mennesker bruker strøm og tenker på strøm - til det beste for kunden og miljøet.

Våre kunder skal være trygge på at de får produkter og tjenester av høy kvalitet som er bærekraftige. Vi tar samfunnsansvar gjennom stort fokus på kvalitet og miljø. Vi er stolte av jobben vi får gjøre hver dag, for våre kunder og samfunnet vi lever i. Våre ansatte brenner for fornybar energi, lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen.

Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Alexandra Buan.

Beste prisene og det bredeste tilbudet

− Innkjøpskjeden er svært fornøyd med den fremforhandlede avtalen med Ishavskraft. Etter en omfattende tilbudsrunde var det Ishavskraft som ga våre medlemmer de beste prisene og det bredeste tilbudet.

Overgangen fra forurensende fossile energikilder til fornybare elektriske energikilder er en sentral del av løsningen i det grønne skiftet som Norge har forpliktet seg til. Ikke bare kan vi tilby strømleveranse med svært lavt påslag, men vi kan også garantere for at det ikke ligger noen skjulte kostnader i medlemmenes priser. I tillegg inkluderer rammeavtalen infrastruktur for energirådgivning, elbil-lading og solcellepanel.

Ishavskraft har også stort fokus på miljø og bærekraft, noe som gjenspeiles med en svært god score på egenrapporteringen til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, sier kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Alexandra Buan.

Ishavskraft Reiseliv Spot –et smart miljøvalg

Ishavskraft tilbyr en gunstig og bærekraftig strømavtale til medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. . Dette er en spotpris-avtale som følger markedet og som er inkludert fornybar energi. Les mer her

Energieffektivisering

Energieffektivisering er et av de viktigste tiltakene for å løse utfordringene knyttet til miljø, forsyningssikkerhet og økonomi. Gjennom energikartlegging, optimaliseringstiltak og effektiv drift av bygg og tekniske anlegg hjelper Ishavskraft din bedrift til store kostnadsbesparelser og miljøgevinst. Les om Energieffektivisering

Smart elbillading

Ishavskraft har lenge jobbet med elektrifisering for sine kunder og har blant annet promotert elbiler og bygget opp den første hurtigladeinfrastrukturen på Østlandet. Sammen med kraftlagene i Nord-Troms og Finnmark har Ishavskraft deltatt i oppbygging av Ishavsveien, hurtigladeinfrastruktur i Nord-Troms og Finnmark. Elbillading for boligselskap, bedrifter og kommuner er nødvendig for å møte morgendagens ladebehov og en godt utbygd ladeinfrastruktur er viktig. Les om Smart elbillading

Sikre og smarte ladeløsninger er viktig ved valg av ladesystem. Ishavskraft tilbyr en komplett ladeinfrastruktur:

  • Prosjektering og installasjon av komplett ladeinfrastruktur.
  • Smart lading med anerkjent teknologi innen normallading, hurtig- og lynlading.
  • Fleksible betalingsløsninger og 24/7 kundeservice.
  • Ladeapp med kart over tilgjengelige ladestasjoner, samt styring og oversikt over lading.
  • Brukervennlig ladeportal med ladestatistikk og faktureringsoversikt.

Solceller

Solceller reduserer både energikostnadene og klimaavtrykk, og gir deg og din bedrift en god miljøprofil. Ishavskraft tilbyr skreddersydde løsninger med solceller og batterier til din bedrift. 

Fordeler med solceller:

  • Solen er en fornybar energikilde
  • Lavt klimaavtrykk
  • Selg overskuddet til oss med en plusskunde-avtale

Ønsker medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden å starte egen strømproduksjon kan vi tilby installering av solceller. Ta kontakt.

Fremforhandlede betingelser

Mer informasjon om fremforhandlede betingelser og sortiment finner du på Ishavskraft nettside. Ikke glem å opplys om deres medlemskap i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden når dere er i kontakt med Ishavskraft.

Ta gjerne kontakt med Innkjøpskjedens distriktssjefer for nærmere informasjon om avtalen.

Kontakt:

Telefon: 08526
bedriftskunde@ishavskraft.no
www.ishavskraft.no/bedrift/spesialavtaler/nho/

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: