Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Kid Interiør

Publisert

Vi har inngått samarbeidsavtale med Kid Interiør og som medlem av Innkjøpskjeden får du opp til 50 % rabatt på ordinær utsalgspris.

Siden 1937 har Kid inspirert privatmarkedet og bedrifter til å skape hyggelige rom. Vi er veldig glade for å kunne tilby deg som medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fantastiske betingelser på hele sortimentet uavhengig av om kjøpet skjer i HorecaInnkjøp, Kid nettbutikk eller fysisk i en av Kid sine butikker.

Hos oss finner dere Norges største utvalg av gardiner og sengetøy. Vi har også svært god bredde innen innvendig solskjerming som persienner, lameller, plissegardiner og rullegardiner. Har dere vinduer som ikke har standard mål, kan måltilpasset solskjerming være en god løsning. Og ikke minst – vi har alltid massevis av fine pledd, puter, lykter og pynt i sesongens farger og stiler – sier Salgssjef i Kid Bedrift Camilla Sirnes.

Vi ønsker å gjøre din handleopplevelse så enkel og effektiv som mulig. Vårt bedriftssortiment (avtalesortiment) er tilgjengelig for dere via horecainnkjøp.no fra og med 1.februar. Fullt sortiment kan handles i en av våre 148 butikker eller via kid.no. Dere velger å handle på den måten som passer bedriften best!

Ved vårt hovedkontor i Lier (utenfor Drammen) har vi dyktige fagpersoner som kan skaffe varer eksklusivt for din bedrift, og som alltid står klare til å hjelpe.

Produktutvalg:

Vi tilbyr et stort utvalg tekstiler, solskjerming og dekor. Til overnattingsbedrifter har vi dyner og spesialvarer utviklet for å tåle industrivask og høye vasketemperaturer. Måltilpasset solskjerming bestilles via maalbestilling.kid.no, og madrasser og spesialvarer beregnet for industrivask bestilles via bedriftskunde@kid.no.

Butikker:

Velkommen til en av våre hyggelige og inspirerende butikker som du finner i hele landet. Her tilbyr vi fullt sortiment med unntak av noen få spesialvarer beregnet for industrivask. Vårt kunnskapsrike personale hjelper deg med å finne det dere trenger til deres behov.

Bærekraft:

For Kid Interiør er miljø og bærekraft viktig. Vi ønsker at det skal gjenspeiles i hele vår verdikjede - fra trygge materialvalg og sporbare produksjonsprosesser til verdige arbeidsforhold og levende lokalsamfunn. Sammen kan vi handle med hjertet. Les mer på kid.no/samfunnsansvar.

Fremforhandlede betingelser:

Via innkjøpskjeden får dere alltid 30-50 % rabatt på hele sortimentet, eksempler er 50 % rabatt på gardiner, dyner og puter, og 40-50 % rabatt på solskjerming og håndklær. Se hele utvalget og deres rabatter på horecainnkjop.no eller som innlogget kunde på kid.no.


Mer informasjon om fremforhandlede betingelser og sortiment finner du på NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandel horecainnkjop.no under fanen nyheter.

Ikke glem å opplys om deres medlemskap i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden når dere er i kontakt med Kid Interiør.

Kontakt:

Telefon: 31 00 20 00
bedriftskunde@kid.no
www.kid.no/kundeservice

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: