Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Marina

Publisert

Marina Kvanvig, ansatt i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Salg- og markedsrådgiver i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marina Kvanvig. Foto: Kaja Lothe

Hva vet du egentlig om oss som jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Bli bedre kjent med vår kule salg- og markedsrådgiver, Marina Kvanvig.

Hvem er du og hva jobber du med?

Marina heter jeg.  Jeg jobber som salg- og markedsrådgiver i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, og har blant annet ansvar for å koordinere salgsaktiviteter og utarbeide analyser og rapporter. I tillegg bistår jeg med planlegging og gjennomføring av ulike arrangementer, deriblant innkjøpsmessen under NHO Reiselivs årskonferanse.  

Hvor i landet kommer du fra?

Jeg er en ekte Oslojente! Oppvokst på Ullern, nå bosatt på Hovseter.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg har jobbet i reiselivsbransjen så å si hele livet – som alt fra hotellærling til prosjektleder i bedriftsreisebyrå. Utdanningen min er også reiselivsrelatert, med fagbrev i resepsjonsfag og en Bachelorgrad i Tourism Management fra Edinburgh.

 

Før jeg startet i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, jobbet jeg som prosjektleder i Visit Oslo. I tett samarbeid med byens kongressnæring og ulike fag- og forskningsmiljøer i Norge, jobbet jeg med å markedsføre Oslo for det internasjonale kongressmarkedet. Reiselivsbransjen står absolutt mitt hjerte nær!  

Hva er dine interesser?

På fritiden liker jeg å trene og gå lange turer, ofte sammen med gode venninner. I tillegg er jeg veldig glad i å reise, og elsker å planlegge ulike opplevelser og aktiviteter. Vi har hytte på fjellet og er der så ofte vi kan – der finner vi roen og koser oss både ute og inne. Jeg er også veldig glad i å lage mat, og liker å eksperimentere med nye retter i kombinasjon med vin.   

Hva spiser du aller helst?

Jeg spiser alt fra street-food til gourmet. Jeg er veldig glad i å samle venner rundt et uformelt måltid, som for eksempel på Vesper Bar i Bjørvika eller FYR Bistronomi & Bar. Der legger atmosfæren og servicen forholdene til rette for en hyggelig kveld. Nå som samfunnet har vendt tilbake mot normalen, har jeg mye å ta igjen!

Hva er din drømme Norges-ferie?

Vi er så vidt på vei inn i høstmørket nå, så jeg har allerede begynt å fundere på hvor jeg har lyst til å reise neste sommer. Med hav, strand, sol og sommer i tankene, så blir nok min drømme Norges-ferie et sted på Sørlandet – kanskje noe jeg aldri har prøvd før, som glamping på Lomsesanden i Farsund. Det ser helt magisk ut!

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Jeg har svart belte 1. Dan i Krav Maga – et israelsk selvforsvarssystem.  

Har du en bok, film eller serie-anbefaling?

Her er jeg ganske allsidig, men hvis jeg skal anbefale noe så blir det bøkene til Eystein Hanssen. De er kanskje ikke så kjent for alle, men dette er god og nervepirrende krim.   

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det aller beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er menneskene – både kollegaer, medlemmer og samarbeidspartnere. Med tiden har jeg lært at relasjoner, kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen til å skape gode resultater. I tillegg gir jobben min, som salgs- og markedsrådgiver, meg til enhver tid god innsikt i vår utvikling og vekst, noe jeg synes er veldig spennende. Gode statistikker og analyser gir oss muligheten til å ta tempen på vår egen posisjon i markedet og holde fokus på kontinuerlig forbedring.  

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Vi er til for hele det norske reiselivet – dra nytte av oss som sparringspartner og bruk alle de gode medlemsfordelene! 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: