Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Tore

Nyhet, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

Publisert

Hva vet du egentlig om oss som jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Nå får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med vår distriktssjef i Nord-Norge, Tore Svensby.

Hvem er du og hva jobber du med?

Tore heter jeg, jobber som distriktssjef for Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard.

Hvor i landet kommer du fra?

Kommer fra Tromsø og her bor jeg også idag.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg har jobbet i og med restaurantbransjen i over 20 år. Hadde 10 fantastiske år i NorgesGruppen og Unil + før jeg startet i Nho Reiseliv. Jeg er veldig glad i bransjen, og nå er jeg så heldig å få jobbe med alle ledd fra produsenter, leverandører, grossister, bedrifter, kjøkkensjefer, servitører og direktører.

Hva er dine interesser?

Er veldig reiseglad, så prøver å komme ut i verden så ofte som mulig. Vi har en fantastisk natur utenfor stuedøren her i nord, tilbringer mye tid der både sommer og vinter. Lidenskapelig øl-brygger når jeg har tid.

Hva spiser du aller helst?

Jeg spiser absolutt alt, men skal jeg dra frem noe spesielt så blir det en helaften med gode venner på Restaurant Smak i Tromsø, rett og slett en fantastisk opplevelse som gjenspeiler nordnorsk fauna og mattradisjoner.

Hva er din drømme Norges-ferie?

Finnmark med all den vakre og råe naturen vi har der oppe og en ukes opphold hos gjengen på Trasti og Trine utfor Alta.

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Jeg har hus i utlandet og i hagen har jeg et stort og flott oliventre. I mine øyne lager jeg den desidert beste olivenoljen som finnes!

Har du en bok, film eller serie-anbefaling?

Her kunne jeg nevnt mye, men en god kveld på sofaen med " Peaky Blinders" på tvèn kan anbefales på det sterkeste.

 Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg er heldig som får jobbe med veldig mange dyktige folk, ikke bare mine nærmeste kolleger, men også alle medlemmene våre, leverandører og produsenter. All den kunnskapen, lidenskapen og motivasjonen som folk besitter, imponerer meg hver eneste dag. Jeg lærer noe nytt hele tiden, og følelsen av å hjelpe og bistå bedrifter med det de har dedikert hverdagen sin på inspirerer meg mye. Innkjøp kan være svært komplekst og kanskje ikke hovedprioritet i en travel hverdag, men vi bistår både store og små bedrifter fra sidelinjen med besparelser og de beste innkjøpsavtalene som er på markedet.

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Jeg gleder meg stort til å skape arenaer der våre medlemmer kan få faglig påfyll fra oss, andre bedrifter, våre leverandører og grossister. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: