Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Brødr Ringstad, lokalprodusert kjøtt

Publisert

Daglig leder Kjell Ringstad som er ute på besøk hos leverandørbøndene og ser til storfe-bølingen en fin sommerdag.

For 3 år siden inngikk vi et samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Vi fant mange spennende medlemmer å samarbeide med, men etter bare snaut et år kom pandemien, og alt ble satt på vent. Nå nærmer vi oss en mer normal hverdag og vi ønsker å bistå dere med kjøttvarer av ulike slag.

Opptatt av hele verdikjeden

Vi er en familiebedrift med flere generasjoner som helt fra starten av har hatt et nært forhold til den lokale bonden. I Brødr Ringstad har vi tatt "kjøtt på blodig alvor" siden 1934, med en visjon om at håndlaget kvalitet og prisvinnende spesialiteter skal gi de beste matopplevelsene. Med vår faglige kompetanse og erfaring er vi opptatt av hele verdikjeden, fra råvaren til ferdig produkt, og som direkte leverandør vil vi kunne tilpasse oss kundenes etterspørsel og behov.

- Vi opplever NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som profesjonelle, og at de virkelig går inn for å hjelpe sine medlemmer med gode leverandører og gode betingelser, sier Sales Manager i Brødr Ringstad, Elida Krosby Lilletorp.

Dyrevelferd

Vi i Brødr Ringstad er veldig fokusert på dyrevelferd. Levevilkårene for dyr er satt i fokus, noe fire representanter fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Knif fikk oppleve på deres bedriftsbesøk hos oss. I praksis betyr det at vi er selektive når vi velger våre leverandørbønder. Vi har tett kontakt med dem for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten, smaken og kjøttfylden på råvarene. Eier og daglig leder Kjell er jevnlig på besøk hos Mellegård på Sveen gård, Buer på Kløfsrud gård, Homsen på Kraugerud gård og Bodal på Torper for å se at både bonde og dyr trives. God kommunikasjon og samarbeid er viktig.

Ingen fordyrende mellomledd

- Ingen fordyrende mellomledd og en effektiv og fleksibel håndverksbedrift innenfor pølser, karbonader, pålegg, spekemat og stykningsdeler av storfe-, svin- og lammekjøtt. Her har våre medlemmer en unik mulighet til å informere om kortreist mat, med gårder som blant annet setter dyrevelferd høyt på agendaen, sier Morten Karlsen dir. innkjøp og verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Benytt vår erfaring

- Ved å benytte vår erfaring og fagkunnskap ønsker vi å gi kundene våre den ekstra servicen de fortjener med personlig service, blide medarbeider og gode kvalitetsprodukter, sier Sales Manger i Brødr Ringstad, Elida Krosby Lilletorp.

Kontakt oss

Tlf: 69221900
E-post: post@brodr-ringstad.no
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: