Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Hoist Group er nå en del av Planet

Publisert

Planet går sammen med Proximis, Datatrans, protel Hotelsoftware og Hoist Group for å skape en unik teknologileverandør for handel. Tidligere sjef for PayPal, Brent Warrington, er utnevnt til administrerende direktør (CEO) for Planet og skal lede det nylig sammenslåtte selskapet.

Planet, en global teknologileder, kunngjorde i mars at de har gått sammen med Proximis, Datatrans, protel Hotelsoftware og Hoist Group for å drive digital handel med bransjeledende, skybasert programvare og betalingsløsninger vertikalene varehandel, hotellbransjen og finansielle tjenester. Det sammenslåtte selskapet opererer i mer enn 120 markeder og sysselsetter mer enn 2000 ansatte verden over.

Planets strategi om å kombinere programvare, betalinger og teknologi er drevet av kundenes krav når det gjelder å levere helhetlige, praktiske og personlig tilpassede opplevelser for å imøtekomme sine egne forbrukeres stadig økende krav. Planets nye tilbudssortiment gjør det mulig for kundene å koble sammen alle kanaler, både online og offline. Programvare som tidligere har vært oppdelt, og betalingssystemer som har prioritert funksjon fremfor kundeopplevelse, kan nå samkjøres.

Ved å opprette en enkelt plattform fra a til å, kan forhandlere støtte enhetlige kundereiser på tvers av alle kanaler, inkludert komplekse prosesser som klikk og hent, handle og send, samt avansert returadministrasjon. For hotelldrivere kan Planet tilby integrerte betalinger som driver digitale gjestereiser, sparer tid og genererer inntekter. I tillegg samarbeider Planet med et nettverk av partnere innen finansielle tjenester verden rundt for å kunne tilby globale betalingsløsninger.

Majoritetseierne, Advent og Eurazeo, har inngått partnerskap for å slå disse selskapene sammen til en vertikalt fokusert, global teknologileder med ambisjoner om å endre digital handel for sine kunder. De to partnerne vil fortsette å drive investeringer og innovasjon, og dra fordeler av sin samlede globale rekkevidde og omfattende teknologiske ekspertise for sektoren.

Selskapet vil ledes av Brent Warrington, som tar med seg en meget vellykket merittliste som leder av teknologiselskaper i høy vekst til Planet. Han kommer direkte fra PayPal, hvor han hadde ansvaret for globale markedsplasser. Før dette tilbrakte Brent 5 år som administrerende direktør for Hyperwallet, som ble kjøpt opp av PayPal i 2019. Brents andre lederroller inkluderer adm. dir. for SecureNet Payment Systems (kjøpt opp av WorldPay) og adm. dir. for FundsXpress (kjøpt opp av FirstData). Brent etterfølger Patrick Waldron, som nå blir med i styret.

- Vi har en utrolig mulighet foran oss til å skape en virksomhet som leverer innovative løsninger og også føre til en avgjørende og positiv endring for både våre kunder og deres forbrukere, kunder og gjester gjennom tilkoblet handel. Vi vil være en differensiert og banebrytende kraft innen vår sektor, noe som vil drive våre ambisjoner om vekst. Jeg ser frem til å oppdatere dere om fremgangen i løpet av 2022, Brent Warrington.

 

På NHO Reiselivs årskonferanse Clarion Hotel & Congress i Trondheim den 23.mai  vil Hoist Group- nå med navnet Planet, ha egen stand på Innkjøpsmessen. Ta turen innom oss for en hyggelig prat. Har du ikke forhåndsregistrert deg, kan du gjøre det her. 

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: