Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Jobber utrettelig for å levere smarte løsninger

Publisert

Hovedkontoret til Maske på Tiller

Gjennom innovasjon og nytenking jobber vår samarbeidspartner Maske fremtidsrettet for å finne nye, bedre og mer bærekraftige løsninger. Med fokus på kundevennlighet, digitalisering og miljøsmarte valg bidrar de til verdiøkning og en bekymringsfri hverdag for sine kunder.

Maske startet som en familiebedrift, med røtter helt tilbake til Julius Maskes bokbinderi i 1858. I lang tid var de hovedsakelig en papirgrossist. Med tiden har Maske utvidet seg til å bli en fullsortiments leverandør av forbruksmateriell innen renhold, tørk, emballasje, kantine/kjøkken, kontor/skole, data/av og helse.

Miljø- og bærekraftansvarlig i Maske, Elise Morch Sørensen.

-Vi i Maske jobber aktivt med å være en pådriver i bransjen slik at både vi og hele vår verdikjede sikrer miljøet for kommende generasjoner. Blant annet var vi en av de første leverandørene til å benytte nullutslippsbiler til leveranser i Trondheimsområdet og på Østlandet. Dette er bare ett av mange tiltak som gjør at vi kan være stolte av å være Norges første klimanøytrale leverandør av forbruksmateriell, forteller miljø- og bærekraftansvarlig i Maske, Elise Morch Sørensen.

Maske har følgende miljøsertifiseringer:

  • Sertifisert etter kvalitetsstandarden ISO 9001:2015
  • Miljøfyrtårnsertifiserte, siden 2011
  • Godkjent klimanøytral virksomhet av CEMAsys – som vurderer vårt årlige klimaregnskap etter FNs retningslinjer
  • Medlem i Etisk Handel Norge, og tilfredsstiller deres minstenivå for aktsomhetsvurderinger


Skreddersydde løsninger

-Våre kunder utfordrer oss hver eneste dag – og våre dyktige fagfolk jobber utrettelig for å levere dem smarte løsninger. Vi kaller det "store kundeopplevelser"- og det er det vi lever for å skape. Maskes kunder kan trygt og enkelt samle sitt innkjøp av forbruksmateriell hos oss. Vi har skreddersydde løsninger som sikrer en god totaløkonomi. Gjennom våre faglig sterke og dyktige medarbeidere er kunden sikret gode råd og effektiv oppfølging, samt raske leveranser til hele landet fra våre to moderne sentrallagre i Oslo og Trondheim, sier salgssjef Elisabeth Enger i Maske.

-Når det gjelder skreddersydde løsninger tilbyr Maske blant annet produktopplæring og kurs etter behov, tilpasset sortiment og den enkelte kunde. De som ønsker, kan få avtalt faste leveringer og veiledning rundt sine innkjøp. I tillegg til vårt standardsortiment kan vi også tilby tilpassede produkter med profilering eller andre tilpassede egenskaper, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Miljøvennlig produktserie

Maske har et eget miljøsortiment som kun inneholder miljømerkede produkter. De ønsker å trekke frem noen produkter som man enkelt kan bytte til for å minske miljøavtrykket.

-De miljøvennlige avfallsekkene til Norfolier er laget av 100% gjenvunnet materiale og merket med det anerkjente miljømerket Der Blaue Engel.

-Kiilto Pro sortimentet er et eksempel på en miljøvennlig produktserie innen renhold vi anbefaler våre kunder. Utover dette kan vi også anbefale Eat Safe konseptet fra samme leverandør. Eat Safe er en ny serie miljøvennlige rengjørings- og hygieneprodukter til kjøkken og restaurant.

-Innen catering anbefaler vi våre kunder å benytte seg av pappbeger fra Huhtamaki, de er kraftig PEFC sertifisert kartong, nærprodusert og kortreist produkt. Bestselgeren vår er denne

Utelukkende utslippsfri leveranser

Maske har i lang tid jobbet med bærekraft. Nylig ansatte de tillegg en egen miljø- og bærekraftansvarlig som skal sørge for at dette arbeidet blir implementert i alle ledd i organisasjonen på en enda bedre måte. Maske har gjennomført en rekke tiltak for å redusere eget energiutslipp, blant annet installert solcelleenergianlegg på begge hovedlagrene. De kjøper FN-godkjente klimakvoter for å kompensere for restutslippene og er godkjent klimanøytral virksomhet siden 2019.

God score på NHO Reiseliv Innkjøpskjedens egenrapportering

-Vi er glade for å se at en av de største innkjøpsorganisasjonene i Norge, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden setter miljø og bærekraft som avgjørende når de velger sine samarbeidspartnere for fremtiden, sier adm.dir. Per Gundersen i Maske.

-Maske er fremoverlente og har en god strategi for salg, logistikk, bærekraft, innovasjon og digitalisering, noe som gjorde at vi inngikk avtale med de i mars 2022 for å ytterligere forsterke vårt tilbud til våre medlemsbedrifter innen denne kategorien. Maske har en veldig god score på vår egenrapportering. De jobber godt med sitt bærekraftsarbeid og har gode oppfølgingsrutiner hvis det blir avdekket avvik hos leverandører, sier Helle Kernen, Innkjøpsrådgiver og bærekraftsansvarlig i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Netthandel

Du finner Maske sitt sortiment tilgjengelig i netthandelsportalen horecainnkjop.no

Kontakt oss

Vårt landsdekkende selgerkorps tlf: 64 97 62 00 epost: kundeservice@maske.no står klare til å starte et godt samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sine medlemmer.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: