Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi har inngått samarbeidsavtale med Maske

Publisert

Fra venstre: Kategorisjef Alexandra Buan, Salgs- og markedssjef Javvad Latif i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Salgssjef i Maske, Elisabeth Enger.

For å ytterligere styrke tilbudet innen forbruksvarer har vi inngått et samarbeid med Maske fra 1.3.22.

Maske AS er et norskeid selskap som lagerfører over 14.000 produkter fra anerkjente produsenter, kort sagt en totalleverandør av forbruksvarer. Varene distribueres raskt og effektivt fra to moderne sentrallagre i Oslo og Trondheim. Maske var Norges første klimanøytrale leverandør av forbruksmateriell og er en av de første leverandørene innenfor kategoriene som nå benytter 0-utslipp biler til leveranser i Trondheimsområdet og på Østlandet.

Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Alexandra Buan.

Vi styrker vårt tilbud til våre medlemsbedrifter

Vi har hatt et godt tilbud til våre medlemmer innenfor denne kategorien i mange år, men for å ytterligere styrke tilbudet har vi inngått et samarbeid med Maske fra 1.3.22.

Maske imponerte oss med sitt engasjement og motivasjon gjennom forhandlingene og har gitt et klart inntrykk av at de skal legge alle kluter til for å innfri våre store forventninger.

Maske er fremoverlente og har en god strategi for salg, logistikk, bærekraft, innovasjon og digitalisering. Dette er jeg overbevist om at våre medlemsbedrifter kommer til å merke, sier Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Alexandra Buan.

Katalogen ligger tilgjengelig i NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandel horecainnkjop.no

 

Effektiv oppfølging, samt raske leveranser

Det er en stor glede i hele organisasjonen å få tilliten til å jobbe med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sine medlemmer. Vi er glade for å bli valgt basert på engasjement, motivasjon og konkurransedyktige betingelser, men kanskje viktigst vårt strategiske arbeid og satsning innen digitalisering, innovasjon, miljø og bærekraft.

- Vi gleder oss til å medvirke til videre utvikling hos medlemmene. Gjennom våre faglig sterke og dyktige medarbeidere er kunden sikret gode råd og effektiv oppfølging, samt raske leveranser. Vi fokuserer på innovasjon og nytenking og vi jobber fremtidsrettet for å finne nye, bedre og mer bærekraftige løsninger. Maske vil være en partner som bidrar til verdiøkning og en bekymringsfri hverdag for våre kunder. Vårt landsdekkende selgerkorps står klare til å starte et godt samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjedens sine medlemmer sier Salgssjef i Maske, Elisabeth Enger.

Kontakt

For mer informasjon om avtalen kontakt Innkjøpskjedens distriktssjefer eller Maske sitt salgsapparat på tlf: 64 97 62 00 epost: kundeservice@maske.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: