Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi har inngått samarbeidsavtale med Villa Import

Publisert

Vi er glade for å informere om at vi har inngått samarbeidsavtale med Villa Import som har et stort utvalg av italienske matvarespesialiteter, vin og delikatesser. Villa Import ble startet i 2004 og er i dag en av landets største importører av italienske varer.

Villa Import holder til i sentralt plasserte lokaler på Ensjø i Oslo. De leverer i dag direkte til restauranter i hele Norge og utvikler stadig deres produktportefølje. De har ukentlige leveringer fra Italia, noe som gir en stor fleksibilitet innen leveringstid, kvantitet og spesialimport til sine kunder.

- Vi er veldig fornøyde med å få med Villa Import som samarbeidspartner i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, dette er en importør som er genuint opptatt av italienske matvare-spesialiteter. De ansatte holder ett meget godt servicenivå og har stor kunnskap innenfor det italienske kjøkken, sier Morten Karlsen dir.innkjøp og verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Daglig leder i Villa Import AS, Thomas E Jensen.

- Vi har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat og andre italienske spesialprodukter. Etter over 15 års erfaring har vi bred kompetanse innen faget og et uvurderlig nettverk av produsenter. Vi gjør vårt beste for å imøtekomme kundenes ønsker og gleder oss til vise fram vårt brede vareutvalg til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sine medlemmer. Våre produkter er håndplukket med hjerte for kvalitet, sier daglig leder i Villa Import, Thomas E Jensen.

Kontakt Villa Import

Tlf: 23229999
E-post: mail@villaimport.no
villaimport.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: