Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Årets samarbeidspartnere 2022

Publisert

Kategoriansvarlig Marthe F. Lyftingsmo

Kategoriansvarlig Marthe F. Lyftingsmo deler ut pris for årets samarbeidspartnere 2022 under NHO Reiselivs årskonferanse i Tromsø.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har kåret 2022s beste samarbeidspartnere innenfor kategoriene mat, drikke, nonfood og tjenester. Vinnerne ble hedret under NHO Reiselivs Årskonferanse på Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Årets matvareleverandør 2022

Lantmännen Unibake Norge AS ble kåret til beste matleverandør 2022, foran Bama Storkjøkken AS, Engrosfrukt AS og Hennig-Olsen Is AS som også var nominert i denne kategorien.

Vinneren berømmes for deres innovative løsninger, engasjement i hele verdikjeden og god score på egenrapportering for bærekraft og miljø. Lantmännen Unibake Norge scoret også høyt på kundetilfredshet, hvor tilbakemeldingen fra medlemmene blant annet er at de setter stor pris på den tette oppfølgingen de får.

Fra venstre: Dir innkjøp og verving Morten Karlsen i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Leder i Innkjøpsutvalget Øyvind Frich, Knut Terje Førre, Henriette Jelsnes, Jan Toralf Richardsen og Tove Mathisen i Lantmännen Unibake Norge.

- Vi er svært takknemlige for å ha vunnet prisen som årets samarbeidspartner til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Det å bli annerkjent på denne måten, gir oss en bekreftelse på at vi jobber i riktig retning med å skape verdier i alle ledd i samarbeid med våre kunder, sier Key Account Manager i Lantmännen Unibake, Tove Mathisen.

Årets drikkevareleverandør 2022

I kategorien for årets drikkeleverandør 2022 var det Coca-Cola Europacific Partners Norge som gikk av med seieren. Anora, Joh. Johannson Kaffe AS og Ringnes AS var også nominert.

Bakgrunnen for valget er selskapets sterke merkevare, deres inngående markedskunnskap og deres fokus på resirkulering og bærekraft. Leverandøren beskrives av medlemmene som innovativ og utmerket på kundeservice. Selskapets innovasjon og forståelse for kundenes forventninger bidro også til seieren.

Fra venstre: Leder i Innkjøpsutvalget Øyvind Frich, Ida Bech Holte, Eirik Haldorsen, Marte Evensen, Anders Welo og Alexander Restrepo i Coca-Cola og Innkjøpssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Heidi Ellefsen Ihlström.

- Vi i Coca-Cola er så glade og takker så mye for denne store prisen. Vi tar denne motivasjonen med oss videre og gleder oss til fortsettelsen og det gode samarbeidet med alle dere i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Sammen skal vi jobbe for å bli så gode som mulig, sier Sr. Mgr, National & Key Accounts i Coca-Cola, Ida Bech Holte.

Årets nonfoodleverandør 2022

Norengros AS ble kåret til beste samarbeidspartner 2022 i kategorien nonfood, foran de andre nominerte Culina og Lubeco.

Deres høye servicenivå, fleksibilitet og lokale tilstedeværelse gjorde at de stakk av med seieren. Medlemmene omtaler Norengros som en leverandør som er dyktig til å tilby nye løsninger, foreslå kostnadsbesparende initiativer og til å være behjelpelig. I tillegg har de god leveringssikkerhet og et stort utvalg av avtaleprodukter.

Fra venstre: Leder i Innkjøpsutvalget Øyvind Frich, Eilif-Arne Wang, Torgeir Mork, Jeanette Andersen, Kristine Farstad, Jan-Oddvar Rasmussen og Stig Andre Ledang i Norengros.

- Det er med stor ydmykhet og stolthet vi mottar denne prisen, tusen takk! Vårt samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og deres tilhørende medlemmer, strekker seg over en årrekke. Vårt arbeid med å være en preferert partner for medlemmene til Innkjøpskjeden, fortsetter med stor iver og innsats og vi ser frem imot de neste års samarbeid, sier Storkundeansvarlig KAM i Norengros, Kristine Farstad.

Årets tjenesteleverandør 2022

Anticimex AS ble kåret til beste samarbeidspartner 2022 i kategorien tjenester, med eSmiley AS og Pelias Norsk Skadedyrkontroll AS som de andre nominerte.

Anticimex AS ble rost for god service, profesjonalitet og at det alltid står på for kundene. Anticimex har innovative og effektive løsninger, tett oppfølging og faglige ekspertise og beskrives av medlemmene som en pålitelig samarbeidspartner som tilbyr effektive løsninger, Selskapet scoret også godt på egenrapportering for etikk og samfunnsansvar og er miljøsertifisert, noe som også bidro til seieren.

- På vegne av alle i Anticimex takker vi så mye for den ærefulle prisen som vinner av Årets samarbeidspartner Tjenester 2022. Våre teknikere og nærings-middelkonsulenter jobber hver eneste dag for å løse kundens behov og være den gode hjelper. Denne prisen viser at NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sine kunder setter pris på jobben vi gjør og det setter vi enormt stor pris på. I 2022 hadde vi fokus på tett dialog mellom våre selgere og med Innkjøpskjedens distriktssjefer for å kunne yte det beste i vårt samarbeid. Det er derfor hyggelig å se at det har blitt lagt merke til med at vi vinner denne prisen, sier Head of Sales and Commercial Development i Anticimex, Cecilie Bakke Andersen.

Vi gratulerer årets samarbeidspartnere for 2022!

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: