Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Marthe

Publisert

Marthe på en fjelltopp smilende mot solen. Skihjelm og skibriller på hodet. Rosa jakke.

Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marthe Farstad Lyftingsmo.

Hva vet du egentlig om oss som jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Nå får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med vår kategorisjef, Marthe Farstad Lyftingsmo.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg heter Marthe, er 30 år med samboer og en datter på 5 år. Jobber som kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Hvor i landet kommer du fra?

Det er egentlig litt komplisert. Jeg er født i Oslo og har bodd her snart halve livet. Barneårene mine hadde jeg på Gjøvik og på Høvringen, ved Rondane Nasjonalpark. Jeg snakker dessverre verken totning eller gudbrandsdøl.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg har en variert bakgrunn som blant annet resepsjonssjef og daglig leder på Rondane Haukliseter Fjellhotell og Øigardseter Fjellstue, som min familie driver på Høvringen. Ellers har jeg bakgrunn fra HR i 4Service  og som administrasjonsansvarlig i et møbelselskap rettet mot hospitality markedet i Norge. Med andre ord har jeg jobbet i eller mot horeca-bransjen hele mitt liv.

Hva er dine interesser?

Jeg elsker å reise i både inn- og utland. Tilbringer de fleste ferier på Høvringen, men tar gjerne en langhelg i en eller annen storby i Europa. Paris har vært favoritten de siste årene.

Hva spiser du aller helst?

Italiensk eller fransk mat er en stor favoritt. Jeg er aldri vond å be på middag hvis turen går til for eksempel Brasserie France eller Lofthus Samvirkelag. Egentlig er jeg ganske glad i japansk mat også, som Hanami som ligger på Tjuvholmen.

Hva er din drømme Norges-ferie?

Rondane Nasjonalpark, som for øvrig er Norges første nasjonalpark. Her finnes turer for både voksne og barn, sommer som vinter. Hvis man er glad i toppturer finnes hele 10 topper som ligger over 2000 meter over havet. Om vinteren kan man benytte seg av 160 km med langrennsløyper rundt Høvringen og innover i Rondane. Helt magisk!

Har du en bok, film eller serie du vil anbefale?

Jeg har nettopp sett ferdig miniserien Krigsseileren på Netflix, den kan anbefales. Når det kommer til bøker har jeg dessverre lest mest pensumbøker de siste årene, så det må jeg snart gjøre noe med!

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det beste må være å vite at man jobber for det norske reiselivet, og at man bidrar til å legge til rette for alle reiselivsbedriftene der ute. I tillegg har jeg mange dyktige kollegaer som jeg er veldig stolt over å jobbe sammen med.  

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Bruk Arbinn, NHOs arbeidsgiverportal! Her finnes masse nyttig informasjon for deg som er arbeidsgiver, for eksempel kompetanseutvikling, kurs og støtte til opplæringstiltak. Ellers anbefaler jeg også å bruke horecainnkjop.no for å forenkle bestilling av varer.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: