Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Mette

Publisert

Mette Rokseth. Hvit kjole og krøllete brunt hår. Briller. Foto.

Foto: Marina Kvanvig

Mette Rokseth startet i stillingen som distriktssjef for Innlandet i august 2023. Bli bedre kjent med hvem hun er, hva hun brenner for og hva hun gleder seg til å utrette fremover.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg heter Mette Rokseth og startet i august som distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i hele det vakre Innlandet. Jeg er gift med Ivar og er stolt mamma til tre flotte barn: Ariann (19), Annika (17) og Emelian (14).

Hvor i landet kommer du fra?

Opprinnelig kommer jeg fra Trondheim, men som 10-åring flyttet jeg til Lillehammer i Innlandet, hvor jeg fortsatt bor. Jeg har også bodd fire år i Oslo i voksen alder og har hatt to lengre reiser rundt i verden på nesten to år til sammen.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Før jeg begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, jobbet jeg i fire år hos NAV Lillehammer som jobbspesialist og markedskoordinator. Tidligere har jeg også hatt mange års erfaring som franchisetaker hos Reitan Convenience. Jeg har vært så heldig å fått erfaring fra både det private og det offentlige, og det tror jeg at jeg vil få stor nytte av i min nye stilling.

Hva er dine interesser?

Mine interesser inkluderer reising, både i inn- og utland. Jeg har en personlig utfordring om å besøke like mange land som jeg er år gammel, og i år vil Irland bli mitt besøkte land nr. 53. Vi har en hytte på vakre Skeikampen, hvor jeg tilbringer mye tid med familie og venner. Der bruker vi fjellet både sommer som vinter, og favorittsysselen er trugetur i terreng. I tillegg liker jeg å skape ting, og jeg har alltid et håndarbeidsprosjekt på gang når muligheten byr seg.

Hva spiser du aller helst?

Når det gjelder mat, er jeg åpen for det meste, og jeg setter stor pris på at mannen min elsker å skjemme meg bort med god mat. Når jeg er ute og reiser, foretrekker jeg små, bortgjemte lokale restauranter, men sier ikke nei takk til en flott matopplevelse. 

Hva er din drømme Norges-ferie?

Jeg har kjørt motorsykkel i mange år og har fått sett veldig mye av dette vakre landet. Min drømmeferie i Norge er å utforske nye perler hver gang jeg og familien setter oss i bilen og kjører på måfå etter været. De siste årene har jeg hatt en årlig sommertur sammen med mine døtre og min spreke 85 år gamle mor. Vi bor på nye steder og spiser på nye restauranter hvert år. Det er lenge siden jeg har hatt muligheten til å besøke Lofoten, så det står høyt på ønskelisten min nå. Men landet har mye å by på så ønskelisten er lang.

Har du en bok, film eller serie du vil anbefale?

Når det gjelder bøker, har jeg vært veldig begeistret for krimbøkene til Stefan Ahnhem. Jeg synes de er blant de beste krimbøkene jeg har lest, selv om jeg føler for å hoppe over noen av sidene når det er for skummelt … Når det gjelder filmer og serier, så er advokatserier min favoritt, og jeg liker lette serier som "Suits", "The Good Wife" og "For the People". Jeg liker også å høre på podcast og da sluker jeg det meste.

Hva er/tror du vil være det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden tror jeg blir samarbeidet med dedikerte kolleger og medlemmer. Jeg har blitt tatt imot med åpne armer, og det er tydelig at jeg har kommet inn i en hjertelig bransje. Jeg ser virkelig frem til å reise rundt i det flotte Innlandet og føler meg ydmyk og takknemlig for muligheten til å representere NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Har du noe du vil si til våre medlemmer?

Til våre medlemmer vil jeg si at jeg tror Innlandet og jeg passer godt sammen. Dette blir en spennende reise, og jeg gleder meg til å samarbeide med alle medlemmene, både nye og gamle.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å invitere dere til Østlandske Storhusholdning 2023, fra 18-19. oktober i Vikingskipet, Hamar. Her finner dere både meg og mine kollegaer, i tillegg til over 170 utstillere. Det blir foredrag, konkurranser og speed-date for arbeidsgivere med rekrutteringsbehov og jobbsøkere. Fullt program og påmelding finner dere her. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: