Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Rune

Publisert

Rune Bjerkelund med redningsvest sittende i en båt på sjøen.

Innkjøpssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Rune Bjerkelund.

Hva vet du egentlig om oss som jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden? Nå får du muligheten til å bli ekstra godt kjent med vår innkjøpssjef, Rune Bjerkelund.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er en 49 år ung økonom bosatt i Bærum med to på 16, som jeg har hver andre uke. Som innkjøpssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden skal jeg bidra til å sikre enda mer relevante og konkurransedyktige avtaler og løsninger for NHO Reiselivs mangfoldige medlemsmasse.

Hvor i landet kommer du fra?

Jeg anser meg selv som Asker-gutt, men er født og lærte å gå på ski og klatre på Siggerud, i Ski kommune. Har dessverre ingen sjarmerende dialekt.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg har bakgrunn som kategoriansvarlig i ulike bransjer, sist ved sentralt innkjøp i Nordic Choice Hotels og som økonomisjef ved Sommerro Hotell. Sistnevnte er virkelig verdt et Insta-besøk, enten det er for after-noon tea, drinks eller full pakke. Anbefales!

Hva er dine interesser?

Med en engelsksetter, Kira på 2 ½ år, blir det noen turer i marka. Videre krever tvillinger på 16 litt logistikk og oppfølging. Jeg tilbringer mye tid på hytta i Larvik, der prosjektene står i kø og gjerne utsettes i takt med antall soltimer. Er generelt ganske glad i aktivitet og min trivsel avhenger nok av å kjenne gode folk med hytte på fjellet. Har du jaktterreng kan vi nok bli gode venner!

Hva spiser du aller helst?

Mener selv jeg er rasende god på utegrillet tomahawk med en halvvulgær rød til. Ellers anser jeg meg rimelig god på å jazze opp halvfabrikata i hverdagen. På restaurant velger jeg nok helst fisk og lite smaker nok så godt som Mor Solbjørgs kveite på Fondsbu etter noen dager i fjellet.

Hva er din drømme Norges-ferie?

Ahh, Norge har jo så mye å by på! Drømmer ofte om opplevelsesferie i Lofoten med hav, fjell, vær og gode matopplevelser. Ellers har jo Turistforeningen utrolig mye fint på sin palett, der jeg alltid vil komme tilbake til våre medlemmer i Jotunheimen, på Sognefjellet og i Rondane. Skulle gjerne blitt mer kjent med bl.a. Sunnmøre og Nord-Norge. Noen nevnt, ingen glemt, der altså.

Hva er ditt mest undervurderte talent?

Jeg er god på å bære tungt og gå langt. Litt sånn Lars  Monsen-wannabe, som stadig venter på en invitasjon fra Oberst Lauritzen.

Har du en bok, film eller serie du vil anbefale?

Serie: Yellowstone, fordi jeg alltid har drømt om å være cowboy. Film: Heat, med to av vår tids største karakterskuespillere, De Niro og Pacino. Bok: Lars Mytting – Svøm med dem som drukner, fordi det var min første roman og fikk meg til å gråte en skvett.

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

I det korte bildet må det være de ekstra gode folka og mottakelsen de har gitt meg. Videre gleder jeg meg til å bli kjent med og bidra til at det brede mangfoldet av norsk reiseliv kan bestå og lykkes i sine markeder, spesielt i disse urolige tider.

Har du noe du vil si til våre medlemmer som leser dette?

Jeg tror på å komme meg ut av kontoret innimellom og ser frem til å møte og bli kjent med dere der det skjer, ute hos dere.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: