Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Truls

Publisert

Mann som står i lys bukse og dressjakke foran et bjørketre.

Distriktssjef NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Truls Rian Sørensen. Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Vi er så glade for at Truls Rian Sørensen er tilbake som distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden for Buskerud, Vestfold, Asker og Bærum. Han gleder seg til å komme på besøk og gi gode råd og tips til dere medlemmer.

Hvem er du, og hva jobber du med?

Truls Rian Sørensen, 36 år, bor i Drammen, gift med ei vakker dame og fått 2 nydelige pikebarn som er 3 måneder og 13 måneder. Jobber som Distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden med område, Buskerud, Vestfold, Asker og Bærum.

Hvor i landet kommer du fra?

Jeg er født på Gravdal sykehus i Lofoten, men uten mitt samtykke flyttet familien ned til Drammen når jeg var 1 år gammel. Jeg har også bodd noen år på Svalbard.

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Jeg er kokkeutdannet og tok læretiden på Theatarcafeen i Oslo, jobbet noen år på Svalbard som soussjef og i dagligvarebransjen. De siste 7 årene på industrisiden i Slåtto/Hoff.

Hva er dine interesser?

Elsker å være i aktivitet og bruke kroppen, så det blir mye turer i fjell, skog og mark, med og uten ski på beina. Har jakthytte på Vegglifjell med min bror så blir noen jaktturer på høsten. Skibakkene får mye besøk av meg om vinteren og stort sett glad i å reise både innlands og utenlands. Jeg er også veldig glad i å høste fra skogen og havet; Bær, sopp og vekster, fisk og skalldyr.

Hva spiser du aller helst?

Dette er et urolig vanskelig spørsmål når man elsker god mat og drikke! Alt fra den deilige norske husmanskosten til avansert gourmetmat fra alle verdensdeler. Er også utrolig fan av å bruke norske råvarer fra skogen, havet og bonden. Vi er heldige og unike i Norge som har så kort vei til matfatet.

Hva er din drømme norgesferie?

Starter med roadtripp med familien til dyreparken i Kristiansand, kjører opp til Stavanger og stjernemat på Renaa, Bergen fjelltur med å gå varden i solskinn, videre til Voss for litt ekstemsport. Rekker et lite vrakdykk på Frankenwalt og plukke kamskjell utenfor Sula. På veien til Sunnmørsalpene har det blitt skikkelig bra vinterføre og noen dager med topptur på ski med pudderføre i fjellene. Turen går nordover for å spise nydelig mat i Trondheim og spa på Britannia Hotel. Jeg tar flyet til Lofoten for å fiske god mat og gå i fjellene samt besøke familie. Og hvis jeg rekker, fly til Svalbard og nyte naturen, maten og det gode selskap i menneskene der. Norge har så mye å by på så vanskelig å få med alt.

Har du en god bok, film eller serie å anbefale?

Fins utrolig mange fine kokkebøker, for eksempel Himmelsk HAV av kokken Tommy Østhagen og vinkelner Dan Lystad. Aldri feil med en actionfilm- John Wick. Serie, alt som er i Marvel universet.

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det aller beste er å jobbe sammen med alle hyggelige menneskene og medlemmene, hjelpe til på alle forskjellige måter som feks å bedre økonomien med å gi gode råd ved å bruke våre samarbeidspartnere. Blir utrolig koselig å jobbe sammen med alle de gode kollegaene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden igjen.

Har du noe du vil si til våre medlemmer?

Jeg gleder meg utrolig mye til å komme på besøk og ta en god prat, gi råd og tips. Bruk alle de gode fordelene og avtalene dere har i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden! Jeg gleder meg veldig til å treffes og ring uansett hva det skal være.

Et portrettbilde av en mann som poserer mot kameraet. Foto.

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Din netthandel horecainnkjop.no

  • Alt du trenger på ett sted
  • Menyplanlegger
  • Kalkylekalkulator
  • Full kontroll på varelageret

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: