Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Botella AS - ny samarbeidspartner

Publisert

3 ulike glassflasker med olivenolje

Foto: Canva

Vår nye samarbeidspartner Botella AS tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og har spesialisert seg på blant annet rapsoljer, olivenoljer, balsamico, eddik og krydder. De har også egenprodusert rengjøringsmiddel for ovn, frityr og overflater og tilbyr tømming av brukt frityrolje.

Botella AS er et veletablert selskap med omfattende erfaring innen sitt fagfelt. Deres mål er å være en pålitelig partner innen matrelaterte behov, hvor de ønsker å kunne bidra til økt suksess hos sine kunder. Innkjøpssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Rune Bjerkelund, ser frem til samarbeidet:

-Botella utgjør et friskt tilskudd innen oljer, krydder, eddiker og hermetiserte produkter. Spesielt spennende er Botellas kundeløsning for kostnadsfri håndtering og retur av brukt frityrolje.

Gratis innhenting av frityrolje

Produktene fra Botella skal levere på kvalitet og pris.

Botella AS er opptatt av miljøansvarlighet og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid ved å sikre at brukt mat- og frityrolje blir håndtert på en sikker og ansvarlig måte.

De tilbyr derfor gratis tømming av brukt mat- og frityrolje for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

-Vi er glade for å kunne inkludere dette som en gratis tjeneste i vårt samarbeid. Ved vår fabrikk i Fredrikstad, omdannes dette bi-produktet til biodiesel, slik at ved å kjøpe våre oljer bidrar du til å redusere Co2 avtrykket og kan vise til sirkulær økonomi ved kjøp av Botella mat-og frityroljer, forteller Anners Bjerke i Botella AS.

Gratis ekstrakanne med 10 liter raps/frityrolje

Medlemmer som inngår avtale om opphenting av brukt frityrolje tilbys 10 liter med raps/ frityrolje gratis. Ved bestilling av 10 kanner olje leveres den 11. gratis. Dette innebærer at man oppnår ytterligere 10% rabatt på oljer fra Botella AS.

-Vi ser frem til å samarbeide med deg som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og til å levere de beste produktene og tjenestene til din virksomhet. Vår lidenskap for gastronomi og forpliktelse til kundetilfredshet gjenspeiles i hvert produkt vi leverer, som også oppfyller de høyeste standardene for matlaging og smaksopplevelser. Vår kunnskap, dedikasjon og engasjement er klare til å imøtekomme dine behov, avslutter Anners.

Kontakt Botella

www.botella.no

Telefon: 23 68 77 00

Kontakperson i Botella Distrikt Telefon E-post

Harald Søndergaard

Oslo, Østfold, Viken

97 46 26 73

harald@botella.no

Jakob S Hilstad

Vestfold, Telemark, Agder og Drammen

97 64 01 86

jakob@botella.no

Jörg Otto Stehl

Landet for øvrig

92 29 20 07

jostehl@gmail.com

Anners Bjerke

Landet for øvrig

90 05 65 91

anners@botella.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: