Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Christeyns - bærekraftige rengjøringsløsninger

Publisert

Tankekart ut fra "Christeyns i et nøtteskall" med ulik fakta om bedriften. Foto.

Christeyns er en global aktør innenfor produksjon og leveranse av innovative og bærekraftige rengjøringsløsninger. Selskapet er kjent for å kombinere teknologi og forskning for å utvikle produkter som er effektive, trygge og miljøvennlige. NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått en samarbeidsavtale med Christeyns, fra 1. august 2023.

Vår nye samarbeidspartner Christeyns tilbyr effektive og bærekraftige rengjøringsløsninger til en rekke bransjer som vaskeri, helsevesenet, matproduksjon, hotell og restaurant.

-Vi i Christeyns er svært fornøyd med å ha inngått samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og gleder oss til å tilby NHOs medlemmer miljøvennlige  kvalitetsprodukter og tett oppfølging når det kommer til veiledning og opplæring, sier Sales Manager i Christeyns, Brian Ask Sørensen.

Green'r, en serie bærekraftige rengjøringsløsninger .

Green`r - en bærekraftig rengjøringsløsning

Christeyns mest populære rengjøringsserie, Green'r, er laget av biologisk nedbrytbare ingredienser. Den er derfor mer skånsom mot både miljø og mennesker. Produktet er utviklet med fokus på å minimere bruken av farlige kjemikalier og for å fremme gjenbruk og resirkulering av emballasje.

Green'r kan brukes til rengjøring av en rekke overflater, inkludert gulv, vegger, tekstiler og sanitære områder. Produktet er sertifisert av EU-blomsten, en anerkjent miljøsertifisering i Europa eller Svanemerket. Ved å velge Green'r kan bedrifter og organisasjoner redusere sin miljøbelastning samtidig som de opprettholder høy rengjøringsstandard.

Sikrer høy renholdsstandard hos Hafjell Hotell og Resort

Ved Hafjell Hotell og Resort har de benyttet Christeyns produkter det siste året. Administrerende direktør, Irene Lien, er svært fornøyd med de gode og miljøvennlige produktene og den tette oppfølgingen som Christeyns har tilbudt fra dag én. Sammen med grundig opplæring og renholdsplaner på flere språk har Christeyns bidratt til å sikre den høye renholdsstandarden som hotellet ønsker for sine gjester.

Veildening og opplæring

Christian Ohnstad, Christer Johannesen og Sales Manager i Christeyns, Brian Ask Sørensen.

De ansatte i Christeyns er opptatt av å tilby veiledning og opplæring til sine kunder. 

-Vårt erfarne team vil være tilgjengelig for å gi veiledning og opplæring, slik at medlemmene kan dra full nytte av våre produkter og ekspertise. Vi er dedikerte til å levere kvalitet, trygghet og bærekraft, og ser frem til et vellykket partnerskap med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og deres medlemmer, avslutter Brian.

Distribusjon og bestilling

Christeyns har distribusjonsavtale med Norengros og Maske Gruppen og kan bestilles via horecainnkjop.no.

Kontakt

www.christeyns.com 

Brian Ask Sørensen  

Sales Manager  

E-post: brian.sorensen@christeyns.com 

Telefon: 45 48 43 42  

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: