Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Grindafjord Feriesenter – for hele familien

Naturbasseng med campingvogner rundt.

Grindafjord Feriesenters populære utendørs naturbasseng. Foto: Grindafjord Feriesenter

Hos Grindafjord Feriesenter i Tysvær kommune er sesongen i full gang. Med 350 sesongcampere, 11 hytter og 90 døgnplasser for campingvogner, bobiler og telt har daglig leder og eier, Veronika Digernes, nok å henge fingrene i. Sommersesongen er høydepunktet, da er det ekstra stor pågang fra tilreisende og sesongcamperne flytter inn.

Drømmen om å drifte en campingplass tilhørte egentlig hennes samboer og medeier, Kenneth Jensen. Hun innrømmer at det ble litt annerledes enn hun hadde sett for seg, men understreker at det er både morsomt og givende: 

-Vi tok over campingplassen i 2019 og siden det har dagene gått i ett. Jeg hadde nok ikke sett for meg at det var så mye arbeid. Jeg tenkte at de ble gøy å gå rundt og snakke med folk og spise grillmat. Det får jeg jo for så vidt, men det er som oftest på farten eller stående, sier Veronika lattermildt.

Veronika Digernes, daglig leder og eier av Grindafjord Feriesenter. Foto: Grindafjord Feriesenter

Utvidet sesong med sirkustelt

Tidligere i sommer arrangerte feriesenteret konsert med Stage Dolls og The Gunslingers, med stor suksess og 1500 utsolgte billetter. Men, skal man drive med arrangementer på Vestlandet må man være forberedt på alt slags vær. 

-Vi kjøpte rett og slett et sirkustelt. Det var så dyrt å leie, så ved to gangers bruk ville det lønne seg å kjøpe det. Vi jobber nå med søknad til kommunen om å ha teltet permanent på campingen. Dette vil gi oss muligheten til å forlenge sesongen og øke tilbudet, uavhengig av vær. Vi må rett og slett tenke litt nytt for å dra flere besøkende, for eksempel ved å arrangere julemarked, forteller Veronika. 

For hele familien

Campingplassen tilbyr bading både i sitt utendørs naturbasseng og i fjorden, hvor det som blir omtalt som "verdens største oppblåsbare vannsklie" befinner seg.  Med sine 5,5 meter og 17 meter i diameter er dette et populært tilbud for de over 12 år. Med flere lekeplasser, hoppeslott for de minste, tennis, kano og minigolf finnes det aktiviteter for både små og store.  

Stabilitet av leveranser

Den oppblåsbare vannsklien er på plass og klar for å underholde besøkende. Foto: Grindafjord Feriesenter

I kafeen serveres retter som pasta, pølser, sandwicher og gjennom skoleferien og i utvalgte helger er det søndagsbuffet. I tillegg til iskrem serveres shave ice og for de som har glemt noe til grillen finnes et lite utvalgt av dagligvare. Varene bestilles hovedsakelig via NHO Reiseliv Innkjøpskjedens samarbeidspartenr, ASKO.

-Vi bestiller stort sett varer via ASKO. De er så stabile og vet nesten at jeg mangler varer før jeg vet det selv! De er enkle å nå frem til og vi føler de tar seg tid til oss som kunde, forteller Veronika. 

En ressurs for nærområdet 

Grindafjord Feriesenter ønsker å være et sted for nærmiljøet. Kassabilløp, allsang og talentkonkurransen "stjerner i sikte" arrangeres i løpet av sommermånedene og Veronika er tydelig på at dette er aktiviteter de ønsker å ha lokalbefolkningen med på: 

- Man trenger ikke å overnatte for å ha det gøy her. Vi ønsker å bidra positivt til kommunen, både for lokalbefolkningen, men også for å gjøre det attraktivt å stoppe i Tysvær. Det er jo en kommune man stort sett kjører gjennom på vei til Bergen, Stavanger eller over fjellet. Alle er velkommen om det så er for overnatting eller på dagstur for å kose seg med fasilitetene våre! 

Kontakt 

www.grindafjord.no 

Skjoldastraumsvegen 212 5570 Aksdal 

post@grindafjord.no 

Inngangsbillett: 50,-  

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: