Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Kom i kontakt med kvalifiserte arbeidstakere lokalt og internasjonalt

Nyhet, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

Publisert

Tre menn og to damer i serveringsbransjen står oppstilt og smiler til kamera.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått et samarbeid med Staffers fra 01.01.23. Staffers er en digital jobbmarkedsplass som kobler hoteller, restauranter, barer og arrangementer med kvalifiserte arbeidstakere, både for korttidsoppdrag og faste stillinger.

Staffers er Nordens største bransjenettverk med over 20 000 registrerte jobbsøkere i Norge, og over 150 000 i EU-området som er relevante for faste stillinger. Som offisiell samarbeidspartner av EURES gjør Staffers det enklere for norske bedrifter å finne og rekruttere dyktige medarbeidere fra hele EU. Det som skiller Staffers fra andre rekrutteringstjenester, er at dine annonser aktivt eksponeres for et nettverk av jobbsøkere og ikke bare deles på sosiale kanaler. Det er også åpen kommunikasjon på plattformen slik at du enkelt kan inngå dialog med kandidater.

- Staffers jobber for et bærekraftig arbeidsmarked og brenner for å skape muligheter og fleksibilitet for arbeidstakere. Staffers var en pioner i serveringsbransjen i 2019, og var med på å skape ryddige forhold i bransjen. Vi har mennesket i fokus og mener at den individuelle skal kunne bestemme hvordan de selv ønsker å jobbe og bruke sin tid. Vi legger til rette for et trygt og fleksibelt arbeidsliv for unge mennesker, sier CEO & Co-Founder i Staffer, Kristian Midjaas.

Medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden kan nå benytte Staffers som en rekrutteringskanal for å komme i kontakt med jobbsøkere både nasjonalt og internasjonalt (EU-området).

  • Nå ut til tusenvis av erfarne mennesker fra bransjen
  • En plattform dedikert til servicenæringen
  • Sett opp kvalifiseringsspørsmål som må besvares på video
  • Enkel sortering av kandidater

Se gjennom vurderinger, erfaringer og annen nyttig informasjon for å finne den rette personen for din bedrift. Alt dette til en brøkdel av prisen i forhold til tradisjonelle bemannings -og rekrutteringsbyråer.

Kontakt Staffers:

Tlf: 70 31 01 11
E-post: support@staffersapp.com
www.staffers.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: