Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Nespresso Professional

Publisert

Tre kaffekopper på et bord. Foto.

Foto: Nespresso Professional

Fra 1. september 2023 inngår NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Nespresso Professional samarbeid. De vil kunne tilby våre medlemmer et bredt spekter av sertifisert kvalitetskaffe- og espressobaserte drikker, i tillegg til nespressomaskiner og tilbehør.

Nespresso Professional er en produktlinje fra Nespresso, som er spesielt utviklet for bedriftsmarkedet. Med sitt unike design og robusthet håndterer maskinene større volumer enn de vanlige hjemmemaskinene. Nespresso Professional tilbyr et bredt spekter sertifisert kvalitetskaffe- og espressobaserte drikker og benytter seg av Nespresso Professional kapsler, som er spesielt utviklet for deres maskiner. 

Fantastisk kaffeportefølje

Nespresso Professional tilbyr i dag 17 ulike kaffevarianter som gjør det enkelt å tilpasse utvalget til bedriftens profil og preferanser. I tillegg til de spesialiserte kaffemaskinene, har Nespresso Professional også tilbehør og tjenester som er skreddersydd for bedriftskunder, som for eksempel tilpassede kaffestasjoner og vedlikeholdsavtaler for maskinene.

Nespresso Professional tilbyr tilbehør og tjenester som er skreddersydd for bedriftskunder, som tilpassede kaffestasjoner.

Med Nespresso Professional bruker du kun den mengden kaffe og vann som trengs for brygging, noe som er energibesparende. Innkapsling av kaffe holder den fersk, med en holdbarhet på 12-15 måneder og beskytter den gode smaken og kvaliteten. Enkel returordrning for brukte kapsler gjør resirkulering lettvint for bedriften.

- Vi kan tilby en spennende variasjon av høykvalitetskaffe fra verdens ledende kaffeplantasjer. Våre perfekt porsjonerte kapsler gir deg konsistente og gode kaffeopplevelser, hver gang.  Du velger selv om du vil ha varianter av svart kaffe, melkebaserte kaffevarianter, eller en espresso.  Vårt kaffesystem er designet for å sikre lav totalkostnad over tid, gjennom driftssikre og vedlikeholdsvennlige maskiner.  Kapsler og øvrig tilbehør bestilles enkelt digitalt, med rask leveranse, sier Joakim Olsson, Key Account Manager Nespresso Norway.

Med et dedikert og kunnskapsrikt serviceapparat, sikrer Nespresso Professional kontinuerlig funksjonalitet og drift. De holder også kaffekurs og kaffesmaking og viser frem sine kaffeløsninger på sitt showroom i Lørenskog. 

Distribusjon og bestilling

Maskiner bestilles direkte hos Nespresso Professional. Kaffekapsler kan bestilles via horecainnkjop.no.

Kontakt

Coffee (lyrecocontract.no)

Key Account Manager Nespresso Norway

Joakim Olsson 

E-post: joakim.olsson@lyreco.com

Tlf: 40 61 18 62

Tlf kundeservice: 21 89 75 00

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: