Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Norice Seafood AS leverer fisk i verdensklasse

Publisert

Salg og markedssjef Thomas Hegge i Norice Seafood

Salg og markedssjef Thomas Hegge i Norice Seafood AS.

For å ytterligere styrke tilbudet innen sjømat til våre medlemmer har NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngått et samarbeid med Norice Seafood AS fra 01.01.23.

Norice Seafood AS er tuftet på førstehåndskunnskap om fiske og årelang erfaring med forretningsdrift hvor kjernen i importen er hoki, en hvitfisk som minner om torsk og hyse. Også breiflabb, flyndre, kveite og andre produkter inngår i sortimentet.

Årelang erfaring fra havet

I over 30 år har gründeren Tore Hamre bygget opp en solid virksomhet med import av fisk fra farvann langt unna norskekysten, men de har nå flyttet mye av importen fra Asia til Europa. Daglig leder Tore Hamre har også lang erfaring fra havet som fisker til distribusjon og Salg- og markedssjef Thomas Hegge, er utdannet kokk og har vært i bransjen hele livet. Det som motivere, er å levere fisk i verdensklasse og få folk til å like å spise mer fisk.

Daglig leder Tore Hamre og Salg- og markedssjef Thomas Hegge i Norice Seafood står utenfor hovedkontor med fisk på veggen i bakgrunnen.

- Vi er glade for å ha inngått et samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og vi ser frem til å kunne og levere "Fisk i Verdensklasse" og tilby flere oppskrifter og konsepter i samarbeid med Slåtto til dere medlemmer. Vi gleder oss og håper å se dere på UMAMI Arena på Lillestrøm i14-17 februar, sier Salg- og markedssjef Thomas Hegge.

Norice Seafood AS har sitt hovedkontor på Gvarv i Telemark. Dette har nok mest med kjærligheten og klima å gjøre, mens varelager og annet er i Ålesund. Norice Seafood AS er landsdekkende og leveringsdyktige hele året. I høst inngikk de et salgssamarbeid med Slåtto Marketing AS som representerer sortimentet ute hos kundene og de tilbyr også kursing og opplæring ved behov og forespørsel. Varene blir distribuert via Asko, Servicegrossistene og Carl Evensen.

Norice Seafood har flere prisvinnere i sitt sortiment

Sølvmedalje for New Starter/Buffet/Appetizer Product i 2012 med retten Salt & Pepper Squid Chunks. Det er frosne rå stykker av blekksprut som er skjært for å gi en unik marmorering, panert med en premiert og smakfull salt og pepper blanding. Sølv i VM Lutefisk 2017 med produktet Lutefisk av gourmet Torsk som er en beinfri og fast lutefisk fra ryggen på klippfisken, en eksklusiv gourmet variant, derav den nydelige smaken. Gullmedalje i Sjømatprodukter Industri 2018 med produktet Klippfisk Karbonader med ost. Disse lettstekte karbonadene inneholder nøye utvalgte råvarer. De inneholder over 70% fisk, deriblant en karakteristisk høykvalitets klippfisk.

Se den totale produktporteføljen til Norice Seafood på hoki.no og i Innkjøpskjedens netthandelsportal horecainnkjop.no.

Bærekraft er viktig for oss i alle ledd

- Bærekraft er viktig for oss i alle ledd. Vi har opptil 10 % høyrere utbytte på fisken grunnet gode rutiner. Det er viktig for oss at vi bruker hele råstoffet og at ingenting går til spille. Alt avskjær brukes til klippfiskekarbonader, burgere, kaker, samt til Bolinhos. Vi er også medlem av grønt punkt, er med i saltpartnerskapet og har alle nødvendige sertifiseringer innen fiske, MSC, BRC, ASC og ISO, sier Salg- og markedssjef Thomas Hegge.

Kundearrangement, teambuilding, kurs og konferanser

Vi er rimelig stolte av vårt unike eventprosjekt på Gullbekk i Seljord kommune. Her kan våre kunder samles i vår regi, og det gis også eksklusive muligheter for å booke gården til egne arrangementer. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

<

Kontakt oss

Tlf: +47 35 95 65 80
Mobil: +47 415 59 457
Epost: tore@hoki.no
www.hoki.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: