Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Rimelige tips: Slik skaper du jul

Publisert

Stemningsbilde av restaurant med juletre. Foto.

Foto: Fabio Derby

Serveringen er kanskje planlagt for sesongen, men det er fortsatt mulig å lage skikkelig god julestemning for gjestene dine! Å tilpasse et serveringssted til jul, kan være en flott måte å tiltrekke seg kunder og maksimere inntektene på. Servicegrossistene deler sine beste tips til hvordan du enkelt og rimelig kan løfte julestemningen.

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av Servicegrossistene.

Bli god på én jule-signatur
Tilby en julelatte, julebakst, drinker eller mocktails med juletouch, eller bare overrask med en liten pepperkake til kaffen du serverer.

Juledekorasjon
Pynt serveringsstedet med julelys, juletrær, kranser og annen julepynt. Dette vil skape en festlig atmosfære som tiltrekker kunder.

Markedsføring
Bruk sosiale medier, lokalavisen og andre markedsføringskanaler for å promotere juletilbudene og arrangementene dine.

Vurder også å tilby gavekort som en perfekt julegave.

Legg ut julemoro på SoMe-kontoen deres. Gi et innblikk i førjulsserveringen, quiz og konkurranser, nissestreker – eller nedtelling til julaften? Her er det mye dere kan gjøre! Sjekk ut NHO Reiseliv- Akademiets kurskalender, hvor du blant annet finner et gratis-kurs i digital markedsføring.

Spill på sansene: Dempet belysning, lun temperatur og deilige juledufter.

Spesiell julemeny
Introduser en spesiell julemeny med tradisjonelle juleretter og drikkevarer. Dette kan inkludere ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juleøl, gløgg, osv. Eller ønsker du å tone ned den store julemiddagserveringen? Inviter til julelunsj eller ha en juletouch på buffeten.

Arrangementer og aktiviteter
Arranger juletema-kvelder med live musikk, julesang, quiz eller andre underholdningsaktiviteter. Dette kan tiltrekke seg grupper av mennesker som ønsker å feire sammen. Ikke rom for julemat i hele desember? Gjør én dag til juleborddag og samle alle interesserte kunder denne dagen. Dette er effektivt for kjøkkenet, og hyggelig for gjestene!

Juletilbud
Tilby spesielle rabatter eller pakketilbud for juletiden. For eksempel kan du ha en "julemiddag for to" til en redusert pris.

Utvid åpningstidene
Vurder å ha lengre åpningstider i desember, spesielt i helgene, for å imøtekomme etterspørselen.

Skap julestemning
Selv de goldeste lokalene kan bli hyggelige og gjestfrie. Spill på sansene: Dempet belysning, lun temperatur og deilige juledufter. Varme julefarger, duften av granbar, levende lys (eller el-etterlikninger), fakler og julemusikk på anlegget.

Tilpasset julemusikk
Julemusikk hører til denne tiden på året, og de gode, gamle juleklassikerne blir hentet frem i år igjen. Kanskje tenke litt nytt i år? Skal du skape en avslappet julesteming i restauranten din, finnes det veldig mye fin julemusikk i jazzsjangeren. for eksempel: Utforsk litt, og finn ut hva som passer på ditt serveringssted!

Kontakt Servicegrossistene

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som sprer matglede til storkjøkken over hele Norge! 

https://blikunde.sg.no/

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: