Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Roma - Den lille brusfabrikken

Publisert

Mann og dame foran et samlebånd med Asina brus. Foto.

Roma - Den lille brusfabrikken er en norsk, fullsortiment, feelgood-leverandør fra Romerike med over 100 års historie. Fabrikken drives i dag av tredje- og fjerde generasjon, og er det eneste helnorske fullsortimentsalternativet til de internasjonale aktørene på brus. Fra 1. juli 2023 inngår NHO Reiseliv Innkjøpskjeden avtale med Roma.

Klassikeren Asina, fra 1948.

Roma Mineralvannfabrikk ble etablert i Lillestrøm i 1920 av Martin Bergersen. I over 100 år har Den lille brusfabrikken laget brus, saft og andre tradisjonsrike leskedrikker. I sortimentet finner man kjente, norske merker som Asina fra 1948, Flux Soda fra 1965 og Ingefærøl fra 1920. Roma har også RC Cola eller Royal Crown Cola i porteføljen – en av de originale colaoppskriftene fra 1905, Columbus, Georgia, USA.

- Med sin unike historie og tradisjonsrike produkter tror vi at Roma vil være et godt tilskudd til vårt drikkesortiment. Vi er stolte av å ha inngått et samarbeid med en norskeid og fremtidsrettet bedrift, sier Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marthe Farstad Lyftingsmo.

Distribusjon

Produktene er tilgjengelig hos ASKO og Servicegrossistene og kan bestilles via horecainnkjop.no.

Design, kvalitet og tradisjoner gjenkjenner brusen fra Roma.

 

Kontakt

https://roma.no/

Kundeservice

E-post: kundeservice@roma.no

Telefon: 63 80 67 20

Salgssjef

Fredrik Bergersen Klemp

E-post: fredrik@roma.no

Telefon: 48 44 24 40

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: