Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Sett smak av det italienske kjøkken på din meny

Publisert

Bord dekket av italienske matvarer

Villa Import er en av landets største importører av italienske varer. De har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat og andre italienske spesialprodukter. Etter 18 års erfaring har de bred kompetanse innen faget og et uvurderlig nettverk av leverandører. Som medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden får du selvfølgelig gode innkjøpsbetingelser på dine vareinnkjøp.

Villa Import sine produkter er håndplukket med hjerte for kvalitet. De distribuerer varer over hele Norge og utvikler stadig sin produktportefølje med alt du trenger for å sette smaker av det italienske kjøkken på din meny. Med ukentlige leveringer fra Italia, har de stor fleksibilitet innen leveringstid, varelager og spesialimport til sine kunder.

Stor etterspørsel etter italienske matvarer

Importselskapet ble til som en konsekvens av at restauranten Villa Paradiso innså at det ble for tidskrevende å importere produkter fra Italia på egen hånd. Med stor etterspørsel etter italienske matvarer i Norge, og et ønske om bringe lidenskapen for italiensk mat videre, ble det i 2006 åpnet opp for salg også til andre grupperinger og Villa Import AS ble dannet.

-Italienske konsepter har økt enormt de siste 20-årene i Norge, det er jo noe med det autentiske Italia som faller i god jord hos de fleste ganer. Vår produktportefølje er mangfoldig og består blant annet av kjøtt, ost, pasta, mel, tomatvarer, konserverte grønnsaker og drikkevarer. Kjernemålgruppen vår er italienske restauranter, men også kantiner, bakerier, delikatessebutikker, hoteller og kafeer som har en litt italiensk retning på menyen. Man trenger ikke ha et rendyrket italiensk konsept for å handle fra oss, vi har noe for alle og enhver, sier salgs- og markedssjef i Villa Import, Ådne Skålid.

Lidenskapelig opptatt av gode råvarer og kvalitet

Produktporteføljen er mangfoldig og består blant annet av kjøtt, ost, pasta, mel, tomatvarer, konserverte grønnsaker og drikkevarer.

Villa Import er opptatt av at varene de selger kommer fra kvalitetsleverandører og at det skal være godt håndverk på produktene. Produktene blir nøye gjennomgått før de eventuelt tas inn i sortimentet, ikke bare av Villa Import selv, men også deres kunder og samarbeidspartnere. I 2019 ble Villa Import sertifisert til Miljøfyrtårn og re-sertifisert høsten 2022. Villa Import ble også årets Gaselle bedrift i 2016.

-Vår bærekraftstrategi er virksomhetens overordnede handlingsplan innen klima, miljø og arbeidsmiljø. Vi er kontinuerlig opptatt av bl.a. å redusere matsvinn, miljøvennlig transportalternativer, avfallshåndtering, økologiske og bærekraftige produkter og HMS. Her stilles det strenge krav til oss som bedrift å hele tiden forbedre oss og utvikle en arbeidsplass som tenker fremover og har miljø og klima som fokus, sier Ådne.

Stadig utvikling

Fra sine to store kjølerom og sitt 1400 kvm. tørrvarelager på Ensjø i Oslo fraktes det varer ut til hele landet, både gjennom egen og ekstern distribusjon. Foreløpig har det ikke vært noen forsendelser til Svalbard, men det er nok bare et tidsspørsmål før de italienske smakene også når helt dit.

-Det er mye spennende som skjer fremover. Vi utvider jo stadig vekk produktporteføljen og har blant annet en del spennende på gang med ny leverandør av terning og fersk mozzarella. I tillegg er det mye innovativt som skjer på produktsiden med både spekemat og tørrvarer. Vi følger nøye med i utviklingen for å kunne tilby markedets bredeste og beste sortiment innen italienske råvarer, avslutter Ådne.

Se hele sortimentet og avtalebetingelser på NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandel horecainnkjop.no eller villaimport.no

Kontakt Villa Import AS

Tlf: 23 22 99 99
Epost: mail@villaimport.no
www.villaimport.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: