Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

12 måneders gratis IK-mat system og FoodWaste modul

Publisert

En finger som peker på en skjerm med et IK-mat system på

eSmiley jobber for å øke mattryggheten og redusere matsvinn i mat- og serveringsbransjen. Med over 17.000 kunder i Norden skaper de en tryggere og enklere hverdag for våre medlemmer ved hjelp av smarte digitale løsninger. Melder du inn din bedrift i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i 2023, gir vi deg 12 måneders gratis bruk av eSmileys IK -mat system og FoodWaste modul.

Med eSmiley får du en komplett digital løsning som er tilpasset ditt kjøkken og din bransje. Deres produkter bidrar til økt mattryggheten og mindre matsvinn i kjøkkenet - helt uten papirer! Dette er en unik mulighet for nye medlemmer i NHO Innkjøpskjeden til å få tilgang på eSmiley sine moduler på både trygg mat og matsvinnsverktøy gratis i ett år.

- Vi digitaliserer de profesjonelle kjøkken og opplever at våre kunder får en mye mer effektiv hverdag på kjøkkenet, i tillegg er det lett for alle ansatte å bruke. Ved å forplikte seg til å jobbe med reduksjon av matsvinn gjør man en virkelig viktig jobb for kloden, og dette blir også enkelt og oversiktlig når vi legger til vår matsvinnmodul. Her kan man jobbe på alle nivåer, avhengig av hvor man er med tanke på kompetanse, ressurser og økonomi. Mindre matsvinn og vissheten om at man alltid serverer trygg mat til sine gjester, med eSmiley som støtter opp hele veien, sier Country Manager Norway i eSmiley Mari Blomberg.

FoodWaste

Melder du inn din bedrift i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i 2023, gir vi deg 12 mnd gratis bruk av eSmileys IK Mat system og FoodWaste modul.

Spar tid og penger, samtidig som du får et mer bærekraftig kjøkken. Hver kilo matsvinn vi kan unngå i kjøkkenet utgjør en stor og viktig forskjell. På bare noen få minutter vil FoodWaste gi deg et nyttig overblikk over deres situasjon, som skaper motivasjon hos de ansatte.

FoodWaste hjelper deg å måle, registrere, redusere og forebygge matsvinn i bedriften. Dette bidrar til at dere sparer kostnader, tid og ressurser - og ikke minst miljøet. eSmileys eksperter på matsvinn hjelper deg i gang med målingene, slik at du har de beste forutsetningene for å lykkes!

Foodwaste gir deg detaljerte rapporter og innsikt i hvor matsvinnet oppstår, på produkt-, råvare- og gjestenivå, og hva dere kan gjøre for å redusere det.
Ivareta mattryggheten med et enkelt system som alle kan bruke! Utføre alle dine kontroller digitalt. Mer informasjon om FoodWaste finner du her 

Digital IK-mat system

Med Digital IK-mat fra eSmiley har du alt du trenger på ett sted. Utfør dine daglige kontroller og gjøremål enkelt på mobil, PC eller nettbrett - eSmiley tilpasser internkontroll og HACCP etter deres behov.

Nødvendig dokumentasjon om ditt kjøkken blir lagret i system, og ved tilsynsbesøk fra Mattilsynet kan du vise akkurat den informasjonen de ønsker å se ved hjelp av et tastetrykk.

eSmiley sørger for at systemet er oppdatert ved endringer i forskrifter og regelverk, og sender deg varsel på SMS eller e-post før en kontroll utløper - slik at du alltid kan føle deg trygg på at du får utført dine kontroller til riktig tid. Mer informasjon om IK-mat system finner du her 

Slik får du tilgang til 12 mnd gratis IK-mat system og FoodWaste modul

  • Meld inn din bedrift i NHO/NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i løpet av 2023.
  • Signer NHO Reiseliv Innkjøpskjedens sin samarbeidsavtale med Matvett.
  • Vilkårene for samarbeidsavtalen er følgende: Mål ditt matsvinn og rapporter inn tall til Norsus. Du vil få mer informasjon om dette, samt tilgang til nødvendige verktøy etter signering.
  • Signert kontrakt sendes på e-post til: helle.kernen@nhoreiseliv.no

Etter endt 12 måneders gratisperiode, blir du automatisk flyttet over til NHO Reiseliv Innkjøpskjedens fremforhandlede betingelser på IK-mat og/eller Foodwaste hos eSmiley. Ønsker du ikke å fortsette avtalen er du selv ansvarlig for å gi beskjed om dette via https://www.esmiley.no/oppsigelse.

Kontakt din lokale distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden for mer informasjon om hvordan du kan sikre deg 12 mnd gratis bruk av eSmileys IK Mat system og FoodWaste modul fra eSmiley, og de vil sende deg de nødvendige avtalene for signering.

Kontakt eSmiley

Country Manager i eSmiley Mari Blomberg
Tlf. 21 999 299
Epost mabl@esmiley.no

Hermetikken Vinbar 

En av de som har tatt i bruk dette tilbudet er Hermetikken Vinbar i Stavanger. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef, Stuart Barber. Les mer om hvordan de reduserer matsvinn med eSmileys FoodWaste modul.

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: