Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi forener krefter med ABENA Norge for miljøvennlig forbruksartikler

Publisert

Kokk som rasper ost over en tallerken med mat

Illustrasjonsbilde. Foto: Abena Norge AS

1. januar 2024 inngikk NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og ABENA Norge samarbeid. De vil kunne tilby våre medlemmer et bredt spekter av forbruksartikler, og ikke minst produkter med eget trykk.

ABENA ble etablert i 1953, og er en internasjonal produsent og leverandør. Selskapet er familieeid, med hovedkontor i Danmark, og har totalt over 1900 ansatte. Totalt utgjør deres sortiment over 36.000 varelinjer som i hovedsak er egenprodusert og egenutviklet -alltid med bærekraft i fokus. ABENA leverer alt fra engangsglass, beger og bestikk, til bakepapir og aluminiumsformer, servietter i ulike design, papir, rengjøringsartikler og engangskluter.

Bord dekket med hvite asjetter med fargerike servietter

ABENA leverer et bredt sortiment innen borddekking. Alt fra duker og servietter i ulike farger og størrelser, til enkle hvite servietter. Foto: Kristin Jøtun

Produkter med egen logo

I tillegg til kvalitetsprodukter i standard design, tilbyr ABENA også produkter med kundens eget design. Slik som kaffekopper, servietter, iskrembeger, pølsepapir med mere. 

Engangshansker – din trygge leverandør

Engangshansker spiller en viktig rolle i alt fra mathåndtering til rengjøring. ABENA tilbyr derfor et bredt sortiment av nitril- lateks- og vinylhansker, i ulike størrelser og farger, også matvaregodkjente. I tillegg har de sørget for at mansjetten på hansken holder godt.

Bærekraft - vårt DNA

ABENA er opptatt av å levere gode, bærekraftige løsninger til en fornuftig pris. Bærekraft er en del av vårt DNA. En stor del av våre produkter kommer med livssyklusvurderinger og en rekke miljømerkinger. I mer enn 20 år har ABENA jobbet aktivt og dedikert med bærekraft, og vårt bærekraftsarbeid er godt dokumentert. Vi streber etter å skape en bedre morgendag, og vi har gjort det til vår oppgave å vite mer, sier Head of Sales i ABENA Norge AS, Laila Olesen.

Dame i blå skjorte smiler til kameraet og poserer foran en vegg

- Det er viktig for oss å levere produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi gleder oss over avtalen med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer, sier Head of Sales i ABENA Norge AS, Laila Olesen. Foto: Abena Norge AS

- ABENA har en god strategi for bærekraft, innovasjon og logistikk og vi er derfor veldig fornøyde med å få med ABENA som samarbeidspartner i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, sier Kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marthe F. Lyftingsmo.

God kjennskap til bransjen

I møte med ABENA møter du dyktige, og kunnskapsrike ansatte som kjenner de ulike behov og krav i bransjen. Det er viktig for dem å veilede kundene til å finne de beste løsningene, om det er standard- eller tilpassete produkter.

Kontakt

Kontakt gjerne NHO Reiseliv Innkjøpskjedens distriktssjefer eller ABENA Norge for mer informasjon om avtalen.

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: