Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

ANNO Restaurant holder oversikten med horecainnkjop.no

Publisert

Stenovn med to pizzaer og flamme i bakgrunnen. Foto.

ANNO pizza har vært et fast innslag på menyen siden oppstarten i 2012.

Langs brosundet i Ålesund ligger ANNO Restaurant, et populært sted for alt fra forretningsforbindelser og vennegjenger til par på romantisk middag. Med en meny basert på ideer fra det franske og italienske kjøkken, finner man noe for enhver smak. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef Tore Kvamme, som har vært med helt siden start.

Da Tore Kvamme i 2012 fikk henvendelsen om å åpne ANNO Restaurant stilte eierne kun to krav: restauranten skulle gå i pluss og det skulle lages pizza i en nyinnkjøpt stenovn. 

-Jeg har enorm respekt for det italienske håndverket og var livredd for å kalle det for italiensk pizza, derfor ble det ANNO pizza. I starten fikk pizzaen sitt eget preg litt etter hvem som var på jobb, men resultatet ble godt, forteller Tore.

Tore Kvamme, kjøkkensjef på ANNO Restaurant.

Professoren

Siden den gang har det skjedd mye, men ANNO pizza står fremdeles på menyen. Restauranten har nå fått en egen pizzaansvarlig som har bidratt med både ny kunnskap og enda høyrere kvalitet.

Med sine nøyaktige temperaturmålinger og væskemengder, kalles han på kjøkkenet for "professoren".

-Vi har jo vært gjennom noen tunge runder med å rekruttere og få tak i kokker. Det er den største utfordringen, men når du har fått tak i de riktige folkene og de har kommet i hus så er det utrolig interessant. De som kommer, lærer jeg mye av, som fra professoren, sier Tore.

Oversikt med horecainnkjop.no

For å kunne tilby kundene et fornuftig prisnivå, kreves det god kjøkkenøkonomi og bevisste innkjøp. Tore har gjennom flere år jobbet med å finne de beste løsningene og bruker i dag Innkjøpskjedens netthandel horecainnkjop.no til både bestillinger og varetelling:

- I horecainnkjop.no finner jeg alle leverandørene, kan sammenligne priser og ser enkelt hvilke varer som er bonusgivende. Varetellingene gjør jeg rett inn i horecainnkjop.no, og slipper alle bekymringer om at det er riktig eller feil pris. Varetellingene har aldri vært mer korrekt enn nå. Jeg er inne i portalen hver eneste dag, man blir nesten litt avhengig av å følge med, avslutter Tore med et glimt i øyet.

Kontakt ANNO Restaurant

Telefon: 71 70 70 77

E-post:

www.anno.no

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Din netthandel horecainnkjop.no

  • Alt du trenger på ett sted
  • Menyplanlegger
  • Kalkylekalkulator
  • Full kontroll på varelageret

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: