Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Bli bedre kjent med Frida

Publisert

Dame som poserer ved siden av et tre i vinterlandskap

Distriktssjef NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Frida Cornelia Kelmeling. Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Frida Cornelia Kelmeling jobber i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden som distriktssjef i Oslo. Her har dere med en stolt øyværing å gjøre, som brenner for bransjen og som har et sterkt ønske om å bidra, utvikle og forme. Vi stilte henne 10 spørsmål slik at dere kan bli bedre kjent med henne.

Hvem er du og hva jobber du med?

Mitt navn er Frida og jeg er distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden for nydelige Oslo. Jeg er 29 år og er forlovet til min beste venn Markus.

Hvor i landet kommer du fra?

Jeg kommer fra det jeg vil påstå er Gudbrandsdalens smørøyet, bydga der sola alltid skinner, nemlig Øyer. Dere har med en stolt øyværing å gjøre her!

Hva gjorde du før du begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Før jeg begynte i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden drev jeg en bar som ligger midt i sentrum av Oslo, her var jeg i nesten 6 år. Dette var noen fantastiske år som jeg aldri ville vært foruten. Det var også her jeg ble introdusert til både NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden, da Angst Bar var og fortsatt er et stolt medlem. Derfor vet jeg at godene som inngår i medlemskapet er noe jeg virkelig kan stå inne for! Jeg har 15 år med erfaring fra servicebransjen i sekken - med størst vekt på kundeservice, relasjonsbygging og hotell.

Hva er dine interesser?

På fritiden er jeg veldig glad i å løpe, klatre, lese bøker (J.D Salinger og Ernest Hemingway har en spesiell plass i hjertet mitt), utforske det fantastiske landet vi bor i. Nysgjerrigheten er stor og jeg elsker å møte nye mennesker og høre deres historie. Jeg setter stor pris på å oppleve nye ting med samboer og venner i vår magiske hovedstad, men også på reis både innen og utenlands. Løpinga har blitt min måte å utforske nye steder på, derfor er løpeskoa alltid med hvor enn jeg reiser.

Jeg er ei bygdejente og trives veldig godt på fjellet. Her er jeg heldig med at Øyer/Hafjell er mitt barndomshjem - hvor dørene alltid står åpne. Ingenting slår en tur dit, uansett årstid. I tillegg har jeg vært heldig og fått en ekstra-familie i Agders skogsmekka, Åmli. Jeg tilbringer mye tid med familie og venner på disse stedene, det er nødvendig med slik godt påfyll - i en hektisk hverdag.

Hva spiser du aller helst?

Gode norske råvarer. Restauranten Skaal ligger mitt hjerte nær, en perle på løkka med ufattelig god mat, vin og ikke minst service. Dette er min og samboers soleklare favoritt. Enten på en solskinnsdag i juni på uteserveringen, eller på innerst i hjørnet langs bardisken - en regnfull høstdag.

Jeg liker kortreist mat, noe jeg digger at flere får øynene opp for. Det beste jeg kan få servert på restaurant er norske beter, villkveite, rotgrønnsaker, skogssopp og noe deilig tilberedt aubergine. Disse råvarene kan tilberedes på så ufattelig mange måter og nettopp det synes jeg restaurantene i Oslo klarer gang på gang. Det beste jeg kan få hjemme derimot - er svigermors hjemmelagde grovbrød, med masse smør som pålegg. Smør med brød, kan man si.

Hva er din drømme Norges-ferie?

Jeg elsker feriene hvor vi tilbringer flere dager eller uker på hytta i Heidal og i Vegårshei. Her snakker vi primitivt og rolig liv med fjellet og skogen som nærmeste nabo. Her ender man alltid opp med å besøke noen favoritter i områdene - som Leirvassbu Fjellhytte, Vianvang, Brimi Sæter, Bonzo Cafè.

Men jeg tror min ultimate drømmeferie blir nå i sommer. Vi reiser opp til Svolvær, hvor vi skal løpe Lofoten Skyrace og utforske vakre nord på sommerstid. Det blir fantastisk.

Har du en bok, film eller serie du vil anbefale?

Når det gjelder bøker har jeg altfor mange, send meg en melding så skal jeg sende over en lang liste! Av både gammelt, nytt, klassikere og ikke klassikere, haha. Men skulle jeg nevnt én bok, så blir det Alkymisten av Paulo Coelho. På lista over film og serier står Seven Pounds, Fight Club og David Lynch's Twin Peaks på toppen av mine anbefalinger - hvis folk trenger noe bra å hvile øya på.

Hva er det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden?

Det beste med å jobbe i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er alle de fantastiske menneskene, i de ulike bedriftene, leverandørene og samarbeidspartnerne. Dette er en bransje jeg virkelig brenner for og hvor jeg har et sterkt ønske om å kunne bidra, utvikle og forme – til alt som kommer i fremtiden. Det sitter ufattelig mange kunnskapsrike mennesker i bransjen, hver og en, med helt egne historier og passion for faget. Det å lytte, diskutere og jobbe aktivt som et lag, tror jeg er viktig for at vi sammen skal bli sterkere og nå våre felles mål, med både medlemmer og leverandører.  Samtidig skal vi ta bærekraftige, gode og fremtidsrettede beslutninger når det kommer til innkjøp.

Har du noe du vi si til våre medlemmer?

Jeg gleder meg til å bli godt kjent med hver og en av dere, sammen skal vi skape gode arenaer for faglig påfyll, gode samtaler og mulighetene til å samarbeide godt på tvers. Min jobb er å bistå og hjelpe med både besparelser og eventuelle spørsmål man sitter på.

Portrett av en kvinne som smiler mot kamera. Foto.
  • Frida Cornelia Kelmeling
  • Distriktssjef Oslo

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Din netthandel horecainnkjop.no

  • Alt du trenger på ett sted
  • Menyplanlegger
  • Kalkylekalkulator
  • Full kontroll på varelageret

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: