Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inviterer til en dag fylt med muligheter

Publisert

Dame foran hotellinngang. Foto.

Distriktssjef Mette Rokseth ønsker velkommen til innkjøpsmesse på Scandic Hamar den 21. mai. fra 12.00-17.00.

Alle ansatte i overnatting- og serveringsbransjen inviteres til messe på Scandic Hamar, den 21. mai. Med over 100 utstillere er dette en unik mulighet til å utforske produkter, bli kjent med nye trender og tilegne seg verdifull kunnskap. Det blir også mulig å delta på ulike kurs.

Mette Rokseth, distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Innlandet, ser frem til å samle bransjen på Hamar:

"Vi og våre dyktige samarbeidspartnere og leverandører inviterer deg til en dag fylt med muligheter til å utforske og diskutere hvordan vi sammen kan skape suksess. Inngang er selvfølgelig gratis, og vi oppfordrer spesielt deg som jobber med å bestille varer til å delta. Dette er en dag dedikert til inspirasjon, nettverksbygging og utforskning av nye veier til å forbedre dine innkjøp”, sier Mette.

Vi oppfordrer spesielt deg som jobber med daglige innkjøp til å ta turen, sier Mette.

Utstillerrekord

Arrangementet har satt ny rekord med hele 104 utstillere. Utstillerne representerer ulike kategorier innen mat, drikke, non food og tjenester. Det blir smaksprøver, nyheter, messetilbud og konkurranser. Både lokale og nasjonale aktører vil være tilstede, og de med skjenkebevilgning vil få tilgang til et eget utstillerområde for alkohol.

Inspirerende kurs og rådgivning

Marie Kleppe, Prosjektkoordinator i Matvett, kommer til messen for å gi oppdaterte tall fra bransjen og hvordan vi kan bidra til å halvere matsvinnet innen 2030 gjennom KuttMatsvinn servering.

Medlemmer av NHO Reiseliv vil i tillegg ha muligheten til å delta på kurs i menykalkulasjon og varetelling, og diskutere aktuelle problemstillinger med NHO Reiselivs advokater under advokatenes time.

En messe for alle i bransjen

Messen er åpen for alle i bransjen fra kl. 12.00-17.00. Jobber du med innkjøp av varer eller tjenester til din bedrift, er det nettopp deg denne messen er for. Ta med deg dine kollegaer og få en unik anledning til å bygge relasjoner med andre aktører, prate med samarbeidspartnere og leverandører, og bli bedre kjent med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Innkjøpsmesse

Over 100 utstillere på Årskonferansen 2024

Utforsk produkter, se kommende trender, bygg relasjoner og delta på kurs.
Møt Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: