Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Nok en rekordhøy bonusutbetaling til medlemmene

Publisert

Mann i grå genser. Foto.

Andreas Spørck, eier og driftsdirektør i Favn Servering. Foto: Favn Servering

Et varekjøp på 4,3 milliarder har resultert i nok en rekordhøy utbetaling til NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer. I år utbetales over 300 millioner kroner, basert på kjøp fra 140 bonusgivende leverandører kroner, til medlemmene. En av de som har fått utbetalt Partnerbonus fra Innkjøpskjeden er Favn Servering.

Andreas Spørck var med å grunnlegge Favn servering, som i dag består av syv ulike restauranter, kafeer og puber i Bodø. og har vært medlem av NHO Reiseliv siden 2012.

Rom for å investere

Den årlige partnerbonusen gir ekstra penger rett inn i driften, noe som gir rom for å investere videre i både bedriften og personalet hos Favn Servering.

Andreas forteller at den årlige partnerbonusen gir penger rett inn i driften, noe som gir rom for å investere videre i både bedriften og personalet. De ønsker å vise at det finnes gode utviklingsmuligheter i bransjen og en økonomisk fordel som partnerbonus gjør dette mulig. Dette har blant annet bidratt til at de har kunne betalt vinkelnerutdanning for 4 av sine ansatte. 

Et medlemskap som gir trygghet

Favn Servering benytter netthandelen horecainnkjop.no for å finne de riktige varene og jobber strukturert når de setter opp menyen. 

- For oss gir det en ekstra trygghet å være medlem av en NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Da vet vi at vi får varer til allerede ferdigforhandlede priser. Vi har flere restauranter med ulike konsepter og behov og derfor mange som bestiller varer. Gjennom å bruke horecainnkjop.no, får vi bedre oversikt slik at vi slipper å kvalitetssikre at man betaler for mye for varene. Vi jobber strukturert og ved endring av meny bruker vi god tid i netthandelen for å finne de riktige varene, slik at vi vet at det vi skal ha gir de beste prisene, og har alltid partnerbonusen med i kalkylene.

Et resultat av et sterkt samarbeid

Målet er å gi medlemmene økt konkurransekraft, gjennom å ha de beste avtalebetingelsene og kundetilpassete avtale- og tjenestetilbud​ene, sier Salg- og Markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Javvad Latif.

Javvad Latif, salg- og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden trekker frem at godt samarbeid mellom medlemmene og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har bidratt til den rekordhøye bonusutbetalingen. Målet er å gi medlemmene økt konkurransekraft, gjennom å ha de beste avtalebetingelsene og kundetilpassete avtale- og tjenestetilbud​ene. 

- Dette er et direkte resultat av det sterke samarbeidet mellom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og medlemmene. Fra eksklusive tilbud på innkjøp av mat drikke, drikke non-food og tjenester, til skreddersydd rådgivning og støtte fra våre distriktssjefer og supportavdeling, skal NHO Reiseliv Innkjøpskjeden være en pålitelig støttespiller for våre medlemmer. Vi ser frem til å fortsette å styrke reiselivsnæringen og å bidra til å skape vekst og suksess for alle involverte parter, sier han. 

Partnerbonus - en av mange medlemsfordeler 

Et medlemskap i Innkjøpskjeden gir tilgang til et bredt utvalg av varer og tjenester og en rekke økonomiske fordeler. I tillegg til allerede fremforhandlede betingelser på varelinjenivå finnes det en bonusordning. Dette betyr at de økonomiske fordelene som forhandles med leverandører og samarbeidspartnere, hvert år betales tilbake til medlemmene. Ordningen kalles partnerbonus og er uformet for å belønne medlemmenes lojalitet og støtte deres økonomiske utvikling. Bonus gis fra første krone i henhold til ulike bonusskalaer og ved å samle kjøp innenfor Innkjøpskjedens avtalesortiment, vil det kunne bidra til høyere besparelser både på fakturanivå og i bonus. 

 

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Din netthandel horecainnkjop.no

  • Alt du trenger på ett sted
  • Menyplanlegger
  • Kalkylekalkulator
  • Full kontroll på varelageret

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: