Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ta steget inn i en verden av inspirasjon med Duni Group

Publisert

Bord med brød og små skåler. Mann som holder en vannkaraffel. Trådløs, sort, lampe. Foto.

Foto: Duni Group

Duni Group er et internasjonalt og markedsledende konsern som består av varemerkene Duni og BioPak. De tilbyr miljøvennlige produkter av høy kvalitet og smart design, som servietter, duker og lys, samt emballasje og emballasjesystemer for take-away.

Målet deres er å skape bærekraftig Goodfoodmood overalt der folk jobber med og sosialiserer rundt mat og drikke -alt fra fine restauranter, mindre lokale kafeer, forretningslunsjer, hotellounger, festivalområder til alle de ulike måltidene som nytes på farten.

Våre kvalitetsprodukter og praktiske løsninger er en del av kjøkken og restauranter over hele verden, og sammen med kundene våre deler og sprer vi den kompromissløse kjærligheten til gastronomiske opplevelser, forteller Key Account Manager i Duni, Bente Berglund.

Omfavn designens nye sesong

Bente Berglund er Key Account Manager i Duni. Her hjelper hun til med å sette stemningen på kundebesøk.

I designverdenen er en ny sesong en ny kilde til inspirasjon. Hos Duni feirer de livets skjønnhet i både enkelhet og storhet. Kolleksjonene er mer enn bare produkter; de er en samling av følelser knyttet til hvert eneste måltid og hver eneste latter og skaper gode minner.

-Hos Duni tror vi på magien av en ny start og kraften av å omfavne nye årstider. Forestill deg en reise der hvert måltid er en fest, hvert design er en følelse og hver trend er en invitasjon til å forvandle omgivelsene dine. Bli med oss på dette eventyret av design og kulinariske opplevelser hvor vi skaper fortellinger om kreativitet, simpelhet og tidløs skjønnhet, oppfordrer Bente.

Trender for 2024

Skifte av årstid er en fin anledning til å tilføre ny energi og skjønnhet til omgivelsene våre. Duni har en rekke spennende trender for våren og sommeren 2024. På ulike vis vil disse hjelpe til med å forvandle omgivelsene til oaser av stil, komfort og inspirasjon.

Soft Tropics: Utforsk en grønn oase

Soft Tropics tar deg med til frodige steder rundt om i verden. Denne trenden inviterer deg til å utforske ulike kulturer og gi innredningen din et globalt preg. Med naturlige materialer som rotting, keramikk og lin blir omgivelsene dine et beroligende tilfluktssted som føles unikt og ekte.

Ease: Kystens ro

Forestill deg roen på stranden der bølgene får deg til å slappe av. Ease handler om å føle seg vel og bruke design til å skape en fredelig atmosfære. Det handler om enkelhet og tilknytning til tradisjoner spesielt i den "nye hverdagen". Eldre teknikker blandes med moderne design for å skape et beroligende rom.

Monastic Modern: En blanding av gammelt og nytt

Monastic Modern hyller gammeldags kunst og moderne stil. Trenden forener nostalgi og tidløshet ved å kombinere vintage med moderne design. En unik blanding med historiske preg som skaper en helt spesiell estetikk. Utforsk de nye designene våre for denne trenden.

Soulful Estate: Omfavne enkelhet

Soulful Estate minner oss på å forene oss med naturen og lære av gamle metoder. Det handler om varm og enkel design med røtter i gamle teknikker. Denne trenden veileder oss til å ta gjennomtenkte valg for fremtiden ved hjelp av ideer fra fortiden.

5 tips til å dekke bordet

Legg grunnlaget med en duk. Den kan være ensfarget eller med et design som passer formålet eller anledningen.

Hent inn naturen. Pynt med blomster og plasser dem i større eller mindre vaser langs bordet.

Sett stemningen med lys. Bruk kronlys, telys eller LED-lys og sett demi lysestaker for å skape en koselig belysning.

Gjør servietten til et midtpunkt. Velg enten ensfargede eller mønstrede servietter som passer til duken. Brett serviettene slik at de blir en del av borddekorasjonen. Knyt en bånd rundt servietten og legg til en kvist eller en blomst for å gi et mer eksklusivt uttrykk.

Tilrettelegg for interaksjon. Sørg for at gjestene kan se og snakke med hverandre når du dekker bordet. Bruk ulike høyder på dekorasjonen, men hold det ganske lavt slik at folk kan snakke sammen uten å måtte flytte på dekorasjonen.

Kontakt Duni

Varene blir distribuert over hele landet via grossist. 

E-post: kundeservice.no@duni.com

Telefon: 20 30 45 45

www.dunigroup.com

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: