Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Samarbeidsavtale med T. Myhrvold AS

Publisert

Storkjøkken med utstyr og maskiner

Foto: Rational AG

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har inngått en samarbeidsavtale med T. Myhrvold AS, en totalleverandør av høykvalitets maskiner og apparater til storkjøkken.

T. Myhrvold har levert maskiner og utstyr til matvarebransjen i flere generasjoner. Deres filosofi er å skape fremtidsrettede løsninger for sine kunder slik at de matprodukter som foredles fremstår med ypperste kvalitet. Deres mål er å forlenge levetiden til sine produkter så lenge som mulig, så når brukstiden er over, sørger de for at produktene resirkuleres og gjenvinnes.

Utstyr og produktutvalg

I deres portefølje har de blant annet produkter som kjøkkenutstyr, inkludert ovner, komfyrer, frityrkokere, griller og kjøleaggregater. De tilbyr også en rekke kokekar og redskaper, for eksempel gryter, panner, kniver og skjærebrett, samt små apparater som blendere, miksere og matprosessorer fra ledende merkevareprodusenter som Rational, Bizerba, Winterhalter, MenuSystem, Comenda og Scotsman.

Portrett av en kvinne som smiler mot kamera. Foto.

- Vi er glade for å samarbeide med T.Myhrvold AS. Denne avtalen vil ikke bare gi tilgang til maskiner og utstyr av høy kvalitet, men også landsdekkende service og vedlikehold. Vi tror at våre medlemmer vil ha stor nytte av denne avtalen og kunne tilby enda høyere kvalitetsmatprodukter til sine kunder, sier kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marthe F. Lyftingsmo. Foto: NHO Reiseliv | Per Sollerman

- Vi er stolte av å ha blitt valgt som leverandør til NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer. Hele Myhrvold teamet ser frem til å utvikle ett godt samarbeid, sier Prosjektinnkjøper i T. Myhrvold AS, Frida Mansrud.

Engasjement for bærekraft og opplæringsprogrammer

I tillegg til deres satsing på kjøkkenutstyr og bærekraft, tilbyr T. Myhrvold AS også kurs og opplæringsprogrammer til sine kunder. Rational Live Cooking lar enkeltpersoner lage sin egen kursplan, mens Rational Academy tilbyr kurs tilpasset den enkelte brukers behov. Rasjonell teknisk opplæring, avholdt fire ganger i året, gir teknisk opplæring ved deres kontorer i Norge.

Kontakt

Kontakt gjerne NHO Reiseliv Innkjøpskjedens distriktssjefer eller T. Myhrvold AS for nærmere informasjon om avtalen.

T. Myhrvold AS
Prosjektinnkjøper Frida Mansrud
Mobil: +47 97 97 63 17
E-post: frida.mansrud@myhrvold.no

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: