Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Signerer strategisk bærekraftavtale med Greenway-Norge

Publisert

#205

Jan-Erik Pavels Smith i Greenway-Norge (venstre) og Innkjøpsdirektør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Morten Karlsen.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har signert en bærekraftavtale med Greenway-Norge på deres Naturesse engangs-serveringsprodukter.

– Det å få en trygg og transparent leverandør av 100 prosent miljøvennlig produkter, som også ivaretar folkehelsen, betyr mye i dag, og enda mer inn i fremtiden for NHO Reiselivs medlemmer, sier innkjøpsdirektør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Morten Karlsen. 

Miljøvennlige produkter

– Vi er nå i starten på et samarbeid der våre medlemmer skal få tilgang til Greenway-Norges sortiment av bionedbrytbare og komposterbare miljøvennlige engangs-serveringsprodukter, via kjedens avtalegrossister. Innkjøpskjeden jobber mot å følge FN sitt bærekraftsmål og her kommer Greenway-Norge inn som en viktig partner, sier Karlsen videre.

Greenway-Norge

Greenway-Norge er en familiedrevet bedrift som kun leverer bærekraftige, bionedbrytelige, komposterbare, miljøvennlige produkter som dermed er en praktisk etterlevelse av «det grønne skiftet» og sirkulærøkonomi. Alle serveringsprodukter har sosiale sertifikat SMETA4 og/eller SA8000. Greenway-Norge sin miljømerkelisens er 5047 0009. Greenway-Norge fikk som første aktør i verden Svanemerket engangsservise 2 desember 2015.

Det naturlige kretsløpet

– De fleste av våre produkter er CO₂-nøytralt produsert. Produktene har ikke farlige langkjedede fluorforbindelser, noe som er svært viktig for folkehelsen. Vi låner naturens avfall. Vi lager estetisk vakre og funksjonelle produkter av palmeblader, strå, siv og sukkerrør som har stått og samlet CO2 i sitt lange liv, uten å kutte et eneste tre eller palme. Vi bruker produktene og leverer dem tilbake til naturen som en naturlig del av kretsløpet. Det betyr at bruk av våre produkter er et verdivalg, uttaler daglig leder Jan-Erik Pavels Smith i Greenway-Norge i en pressemelding.

 

 

Se også:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: