Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Effektiviser din hverdag med vår netthandel horecainnkjøp.no!

Fargerike frukt og grønnsaker i skåler på et bord. En datamaskin hvor en person sitter og skriver på enden av bordet.

Foto: Canva

I regi av Millum holder vi digitale kurs i netthandelen horecainnkjop.no, for våre medlemmer. Kursene er for eksisterende brukere, eller deg som vurderer å ta den i bruk . Kursene er gratis, men det er begrenset med plasser - så meld deg på!

Som innkjøper vet du at det bak hver bestilling ligger en omfattende prosess. Vår netthandel, horecainnkjop.no, gjør prosessen enklere, mindre ressurskrevende og mer effektiv!

I netthandelen kan du samle bestillinger fra flere leverandører, slik at du slipper å forholde deg til ulike innlogginger og systemer. Den gir deg god oversikt over avtaleprodukter, ordrehistorikk og alltid oppdaterte priser.

Tilgang og bruk av netthandelen er gratis for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Kurs i varetelling torsdag 26. januar 10.00-11.00

Varetellingsmodulen i horecainnkjop.no forenkler prosessen med varetelling og forkorter tiden arbeidet tar. Den gir deg følgende muligheter:

  • Mulighet for å telle offline
  • Mulighet for at flere kan telle på samme varetelling eller delegere deler av varetellingen
  • Mulighet til å telle varer i rett benevning
  • Prisene oppdateres automatisk
  • Varetellingsapp

Trykk her for å melde deg på!

Nybegynnerkurs tirsdag 31. januar 10.00-11.00

Dette kurset er for deg som er nysgjerrig på horecainnkjop.no eller trenger en oppfriskning i hvordan netthandelen brukes. 

Trykk her for å melde deg på!

Kurs i menybank torsdag 2. februar 10.00-11.00

I menybankfunksjonen i horecainnkjop.no kan du samle alt på ett sted: oppskrifter, allergenmerking, tilberedningsanvisning og næringsberegning. Slik får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst hva den koster å lage!

I det integrerte kalkulasjonsprogrammet kan du lage og dele kalkyler for matretter sammensatt av varer i systemet, eller varer du selv registrerer. Ikke bare får du god kontroll på hvordan rettene dine skal fremstilles og hva de inneholder, men du får også løpende kostnadskontroll siden prisendringer på innsatsfaktorene kan vises i kalkylene.

Trykk her for å melde deg på!

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: