24.10.2025 Vintertid: Dette er skjenkereglene Klokken stilles tilbake fra 03.00 til 02.00 natt til søndag 26. oktober. Her finner du reglene for skjenking.
17.10.2025 Slik vil NHO Reiseliv styrke serveringsbransjen Med ny bransjesjef, nytt bransjeforum og et stort frokostseminar i Oslo neste uke, trapper NHO Reiseliv opp arbeidet for serveringsbransjen.
25.09.2025 Samler stortingspolitikere til debatt om serveringsnæringen Hvordan vil de nye stortingsrepresentantene jobbe for serveringsnæringen? Bli med når næringen og stortingspolitikerne samles til frokost med kokkelandslaget i Oslo.
24.09.2025 Christian André Pettersen er Norges neste Bocuse d’Or-håp Team CAP med Christian André Pettersen, Hanna Korvald og coach Sebastian Gibrand vant Årets Kokk 2025. Se vinnermenyen her.
02.09.2025 Norske talenter klare for EM EM neste! Emil, Felix og Emma skal representere Norge i resepsjonist- kokk- og servitørfagene under EuroSkills i Danmark 9. til 13. september 2025.
08.08.2025 Måltidsopplevelser driver reiselivet Måltidsturismen løfter Norge som reisemål og sysselsetter 83 000 mennesker, viser en ny rapport. Men bransjen møter tøffe rammevilkår.
27.06.2025 Foodora-dom: Serveringssteder kan ha betalt for mye Et ulovlig samarbeid mellom matleveringsgiganter kan ha ført til at norske serveringssteder har betalt for høy provisjon.
26.06.2025 Foreslår ny modell for uteservering i Oslo NHO Reiseliv og Oslo Handelstands Forening foreslår Oslometeren, en forenklet modell som lar serveringssteder i Oslo sette ut bord og stoler én meter fra fasaden uten søknad eller gebyr. Målet er mindre byråkrati og mer byliv.
16.06.2025 Bli med og feire Gastronomiens dag 18. juni 18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.