En brasseriedrøm med plass til alle For Knut Wesenberg handler Brasserie France om mer enn mat og vin – det handler om mennesker og erfaring.
21.11.2025 Viktig gjennomslag: Byrådet kutter gategrunnsleie for serveringsbransjen Et tiltak som vil bety mye for en bransje som allerede opererer med svært små marginer.
28.10.2025 Søk støtte til rekrutteringsprosjekter i Midt-Norge Trenger du drahjelp til å rekruttere, synliggjøre eller bygge hotell- og restaurantbransjen i Midt-Norge? Søk støtte her.
27.10.2025 Nordmenn holder igjen på restaurantbesøkene 6 av 10 nordmenn spiser sjeldnere ute, og mange drikker mindre alkohol enn før, viser en ny undersøkelse fra NHO Reiseliv.
24.10.2025 Vintertid: Dette er skjenkereglene Klokken stilles tilbake fra 03.00 til 02.00 natt til søndag 26. oktober. Her finner du reglene for skjenking.
17.10.2025 Slik vil NHO Reiseliv styrke serveringsbransjen Med ny bransjesjef, nytt bransjeforum og et stort frokostseminar i Oslo neste uke, trapper NHO Reiseliv opp arbeidet for serveringsbransjen.
25.09.2025 Samler stortingspolitikere til debatt om serveringsnæringen Hvordan vil de nye stortingsrepresentantene jobbe for serveringsnæringen? Bli med når næringen og stortingspolitikerne samles til frokost med kokkelandslaget i Oslo.
24.09.2025 Christian André Pettersen er Norges neste Bocuse d’Or-håp Team CAP med Christian André Pettersen, Hanna Korvald og coach Sebastian Gibrand vant Årets Kokk 2025. Se vinnermenyen her.
02.09.2025 Norske talenter klare for EM EM neste! Emil, Felix og Emma skal representere Norge i resepsjonist- kokk- og servitørfagene under EuroSkills i Danmark 9. til 13. september 2025.
08.08.2025 Måltidsopplevelser driver reiselivet Måltidsturismen løfter Norge som reisemål og sysselsetter 83 000 mennesker, viser en ny rapport. Men bransjen møter tøffe rammevilkår.