02.09.2025 Norske talenter klare for EM EM neste! Emil, Felix og Emma skal representere Norge i resepsjonist- kokk- og servitørfagene under EuroSkills i Danmark 9. til 13. september 2025.
08.08.2025 Måltidsopplevelser driver reiselivet Måltidsturismen løfter Norge som reisemål og sysselsetter 83 000 mennesker, viser en ny rapport. Men bransjen møter tøffe rammevilkår.
27.06.2025 Foodora-dom: Serveringssteder kan ha betalt for mye Et ulovlig samarbeid mellom matleveringsgiganter kan ha ført til at norske serveringssteder har betalt for høy provisjon.
26.06.2025 Foreslår ny modell for uteservering i Oslo NHO Reiseliv og Oslo Handelstands Forening foreslår Oslometeren, en forenklet modell som lar serveringssteder i Oslo sette ut bord og stoler én meter fra fasaden uten søknad eller gebyr. Målet er mindre byråkrati og mer byliv.
16.06.2025 Bli med og feire Gastronomiens dag 18. juni 18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
29.04.2025 Prestisjetung europeisk reiselivspris til Fursetgruppen Fursetgruppen er tildelt den prestisjetunge prisen HOTREC Award for sitt fremragende arbeid for å skape levende møteplasser.
25.04.2025 Gull og bronse til Norge i Nordisk mesterskap Norges kokkelag gikk til topps, og servitørene vant bronsen i nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Danmark.
25.04.2025 Europas hotell- og restaurantbransje samles i Oslo Reiselivets viktigste møteplass, HOTRECs generalforsamling, arrangeres for første gang i Norge fra 28. til 30. april
25.03.2025 Disse skal representere Norge i EuroSkills 2025 Finalene i Oslo avgjorde Norges representanter i kokk- og servitørfaget til Yrkes-EM 2025. Vinnerne imponerte med ferdigheter og vilje.