Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Ny distriktssjef i Innlandet

Publisert

Mette Rokseth. Hvit kjole og krøllete brunt hår. Briller. Foto.

Mette Rokseth, ny distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden med ansvar for Innlandet.

Vi er glade for å ønske Mette Rokseth velkommen som ny distriktssjef i Innlandet fra 1. august. Med lang erfaring fra ulike bransjer, gleder Mette seg til å ta fatt på denne nye reisen og bidra med sin kompetanse for NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer.

Mette har bakgrunn fra offentlig administrasjon, ledelse, kommunikasjon, forretningsdrift, kundeservice og effektive forsyningskjeder. Hun har tidligere jobbet med markedet i NAV-systemet og vært franchisetaker i Reitan Convenience i mange år. Disse erfaringene har gitt henne verdifull kunnskap som hun håper å bruke i sin nye rolle.

- Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med bransjen og møte alle medlemmer og leverandører. Det er med stor glede jeg tar fatt på oppgaven. Sammen skal vi jobbe for å opprettholde kvaliteten på våre produkter og tjenester, samtidig som vi bygger sterke og varige relasjoner, sier Mette.

Vi er sikre på at hennes bakgrunn og lidenskap vil være en ressurs i hennes nye rolle, og vi ser frem til å bli bedre kjent med Mette. Vi ønsker henne velkommen i teamet NHO Reiseliv Innkjøpskjeden!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: