Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

Vi har inngått samarbeidsavtale med Trigonor

Publisert

Lekeplass med sklie og klatreapparater

Foto: Magne Egerhei

Trigonor er et norskeid familieselskap som ble etablert i 1991, og er totalleverandører av leke- og læremiljøer. De er eksperter på lekeplass, fra design og utforming til montering og vedlikehold av markedets beste apparater og lekestativer.

Miljø og sikkerhet

Alle produkter fra Trigonor er sertifisert i henhold til gjeldende krav for miljø og sikkerhet. Dette betyr at alle produkter er testet for helseskadelige stoffer, og godkjent for trygg bruk for barn i det offentlige rom. Trigonors dyktige montører kan selvsagt også stå for vedlikeholdet, slik at lekeplassen holder seg trygg og fin i mange, mange år. I tillegg kan deres dyktige designere og rådgivere sørge for å gi kundene faglige råd gjennom både små og store prosjekter – enten det er utendørs eller innendørs.

Portrettbilde av en mann med briller kledd i skjorte og dressjakke.

- Vi er de glade for å kunne tilby vår ekspertise og sertifiserte produkter til alle NHO Reiseliv Innkjøpskjedens medlemmer. Mange familiehoteller og campingplasser kan bli et skikkelig trekkplaster for barnefamilier med en morsomme og trygge lekeplasser. Gode lekeplasser har rett og slett en voldsom synergieffekt, sier salgssjef i Trigonor, Magne Egerhei. Foto: Trigonor

Svanemerkede lekeapparater

Trigonor er en svært miljøbevisst organisasjon, og jobber aktivt for å redusere bedriftens påvirkning på miljøet. Deres siste tilskudd til satsningen er et utvalg med svanemerkede lekeapparater. Ved å bruke den ekstremt motstandsdyktige tresorten robinia kan man lage lekeapparater helt uten beskyttende kjemikalier som beis, impregnering og maling.

- Avtalen med Trigonor er gjeldende fra 01.11.23 og vi er glade for å tilby våre medlemmer et utvalg til leke og læremiljøer. Jeg er ikke i tvil om at flere familier ønsker å ta turen dersom de finner en trygg og morsom lekeplass barna kan boltre seg på. Har du spørsmål om avtalen, ta gjerne kontakt med din lokale kontaktperson, sier kategorisjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Marthe F. Lyftingsmo.


Kontakt Trigonor

Salgssjef/Sales manager Magne Egerhei
Tlf: 91780129
E-post: magne@trigonor.no
Nettside: www.trigonor.no

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: