Reduser matsvinn enkelt og effektivt
 
        Foto: Candle Photo / Canva
Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
 
        Foto: Candle Photo / Canva
Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
Å drive et serveringssted krever mye med alt fra bemanning og menyplanlegging til bestillinger og gjesteopplevelser. Samtidig øker kravene til bærekraft og miljøansvar. I netthandelen horecainnkjop.no har Millum gjort det enkelt å ta grep mot matsvinn.
Matsvinnfunksjonen er en del av menybank-modulen og lar deg registrere og følge opp matsvinn direkte fra PC eller mobil, både online og offline. Du får oversikt over hvor svinnet skjer, og kan enkelt hente ut rapporter som gir innsikt og forbedringsmuligheter.
Tidsbesparende: integrert i systemet du allerede bruker til meny og bestilling
Fleksibel: registrer svinn totalt eller per område: produksjon, buffet, gjest, lager og annet
Oversiktlig: ferdige rapporter gir tydelig innsikt
Miljøvennlig og lønnsomt: mindre svinn gir bedre økonomi og lavere miljøbelastning
Visste du at en tredjedel av all mat som produseres i verden aldri blir spist? Ved å kutte matsvinn bidrar du til både lønnsom drift og en mer bærekraftig fremtid for serveringsbransjen.
Les mer om fordelene med horecainnkjop.no og opprett gratis bruker her.
KuttMatsvinn Servering er et samarbeid mellom Matvett og en rekke aktører i serveringsbransjen, inkludert NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Målet er å halvere matsvinnet innen 2030 i tråd med FNS bærekraftsmål 12.3.
Som medlem av Innkjøpskjeden kan du delta kostnadsfritt i KuttMatsvinn Servering og få tilgang til verktøy, kommunikasjonsmateriell og nyttige tips.