Reduser matsvinn enkelt og effektivt
Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
Er du opptatt av gode innkjøpsavtaler, miljø og bærekraftige valg?
Da er NHO Reiseliv Innkjøpskjeden rette valg for deg!
Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
Med innsiktsverktøyet fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fikk Heim oversikt over alle kjøp – og tok smartere valg som ga lavere kostnader og bedre drift.
Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.
NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har lansert et nytt innsiktsverktøy som gir deg full oversikt over hva du kjøper, fra hvem – og hvor du får bonus. Dette kurset viser hvordan du bruker verktøyet for å ta smartere og mer lønnsomme innkjøpsvalg.
Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: