Jobber hele tiden for å gjøre bakervarene renere
Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.
Er du opptatt av gode innkjøpsavtaler, miljø og bærekraftige valg?
Da er NHO Reiseliv Innkjøpskjeden rette valg for deg!
Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.
NHO Reiseliv søker en engasjert distriktssjef til Nord-Norge med ansvar for medlemsoppfølging, verving og samarbeid med regionens reiselivsaktører.
Slik forbereder du serveringsstedet på høysesong og hektiske perioder.
Østlandske Storhusholdning er en viktig møteplass for hele HORECA-markedet og samler leverandører, produsenter og fagfolk fra hele landet.
Velkommen til en innholdsrik og inspirerende fagmesse for storhusholdning i Grieghallen, Bergen.
Som deltaker i KuttMatsvinn Servering 2030 får man verktøy for måling, rapportering og opplæring av ansatte. Målet er å redusere matsvinnet med 50 prosent ved utgangen av 2030 hos deltakende bedrifter.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: