Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.
Foto: Brooke Lark, Unsplash.com.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Innkjøpskjeden + Horecainnkjøp = smarte innkjøp

11 nye samarbeidsavtaler

Publisert

Mann i grå genser og dame i burgunder dressjakke står med hendene i kors foran en blå vegg med kunst. Foto

Innkjøpssjef Rune Bjerkelund og kategorisjef Marthe F. Lyftingsmo i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har fremforhandlet 11 nye samarbeidsavtaler i 2023. Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

I 2023 inngikk Innkjøpskjeden hele 11 nye samarbeidsavtaler med leverandører som tilbyr alt fra sjømat, rengjøringsløsninger til digitale arbeidsverktøy.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta en titt på disse nye samarbeidsavtalene og utforske de mange mulighetene som finnes. Vi gleder oss til å se den positive effekten og merverdien disse avtalene vil ha for din bedrift. 

Norice Seafood

For å ytterligere styrke tilbudet innen sjømat til våre medlemmer inngikk NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i januar et samarbeid med Norice Seafood AS. De har førstehåndskunnskap om fiske og årelang erfaring med forretningsdrift hvor kjernen i importen er hoki, en hvitfisk som minner om torsk og hyse. Også breiflabb, flyndre, kveite og andre produkter inngår i sortimentet. 

Runwell

Runwell tilbyr et digitalt arbeidsverktøy av og for serveringsbransjen som effektiviserer driften og forenkler HMS-arbeidet, internkontroll og HR arbeid. Løsningen dekker alt innen IK-Mat, IK-Alkohol, brannvern, arbeidstilsyn, prosedyrer, risikovurderinger, lovpålagte kurs og mye mer som gir ledere en trygghet.

Agrippa Solutions

Agrippa tilbyr en digital løsning for IK-mat rutiner, HMS og temperaturkontroll som er skreddersydd for den enkelte ansattes unike arbeidsoppgaver. En av styrkene til Agrippa er at du kan samle alt i et system. Det ligger en stor fleksibilitet i løsningen og man har mulighet for integrasjon med flere systemer. Medarbeidere får blant annet tilgang til ulike funksjoner som temperatursensorer, sjekklister på HMS og for renhold og vaktmestertjenester, avviksrapporter og relevante regelverk som HACCP. 

Staffers

Staffers er en digital jobbmarkedsplass som kobler hoteller, restauranter, barer og arrangementer med kvalifiserte arbeidstakere, både for korttidsoppdrag og faste stillinger. Medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden kan nå benytte Staffers som en rekrutteringskanal for å komme i kontakt med jobbsøkere både nasjonalt og internasjonalt (EU-området). 

Botella 

Vår nye samarbeidspartner Botella tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og har spesialisert seg på blant annet rapsoljer, olivenoljer, balsamico, eddik og krydder. De har også egenprodusert rengjøringsmiddel for ovn, frityr og overflater og tilbyr tømming av brukt frityrolje. De er opptatt av miljøansvarlighet og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid ved å sikre at brukt mat- og frityrolje blir håndtert på en sikker og ansvarlig måte. 

Den Lille Chipsfabrikken

Gjennom samarbeidet med Den Lille Chipsfabrikken vil vi kunne tilby våre medlemmer en bred og ikke minst spennende portefølje på chips, fra små norske aktører. For å minske karbonavtrykk og styrke distriktsutvikling prioriteres lokale råvarer og hele poteten brukes i produksjonen.

Roma

Roma - Den lille brusfabrikken er en norsk, fullsortiment, feelgood-leverandør fra Romerike med over 100 års historie. I sortimentet finner man kjente, norske merker som Asina fra 1948, Flux Soda fra 1965 og Ingefærøl fra 1920. Roma har også RC Cola eller Royal Crown Cola i porteføljen – en av de originale colaoppskriftene fra 1905, Columbus, Georgia, USA. Med sin unike historie og tradisjonsrike produkter er Roma et godt tilskudd til vårt drikkesortiment.

Nespresso Professional

Nespresso Professional vil kunne tilby våre medlemmer et bredt spekter av sertifisert kvalitetskaffe- og espressobaserte drikker, i tillegg til nespressomaskiner, tilbehør og vedlikeholdsavtaler. De porsjonerte kapslene gir deg konsistente og gode kaffeopplevelser, hver gang. De har 17 ulike kaffevarianter som gjør det enkelt å tilpasse utvalget til bedriftens profil og preferanser.

Christeyns

Christeyns er en global aktør innenfor produksjon og leveranse av innovative og bærekraftige rengjøringsløsninger. Selskapet er kjent for å kombinere teknologi og forskning for å utvikle produkter som er effektive, trygge og miljøvennlige. Christeyns har distribusjonsavtale med Norengros og Maske Gruppen og kan bestilles via horecainnkjop.no.

Trigonor

Trigonor er en totalleverandører av leke- og læremiljøer. De er eksperter på lekeplass, fra design og utforming til montering og vedlikehold av markedets beste apparater og lekestativer. Alle produkter fra Trigonor er sertifisert i henhold til gjeldende krav for miljø og sikkerhet. Dette betyr at alle produkter er testet for helseskadelige stoffer, og godkjent for trygg bruk for barn i det offentlige rom. Vi er glade for å tilby våre medlemmer et utvalg til leke og læremiljøer. 

DLVRY

Avtalen med DLVRY gjelder innen varegrupper som mat, drikke, alkoholholdig drikke, non food, frukt og grønt med følgende fullsortimentgrossister: Encon AS, Fjellgrossisten AS, Haugaland Storhusholdning AS, Arne Sjule AS, Matgrossisten AS og ServiceNord Engros AS.

Spesialgrossisten Troye - utvidet avtale

Fra 1. mai 2023 ble NHO Reiseliv Innkjøpskjedens samarbeid med Spesialgrossisten Troye utvidet til å også gjelde avdelingene i Trondheim og Ålesund. Spesialgrossisten Troye representerer over 120 lokale småskalaprodusenter. De fører et bredt utvalg av lokale varer fra Vestland, Møre og Romsdal og Trøndelag, samt matskatter fra resten av landet. Med en klar målsetning om å øke graden av komplett forvaltning av mat og drikke innenfor regionene er vi glade for det utvidete samarbeidet med Spesialgrossisten Troye.

For nærmere informasjon om de nye avtalene, trykk dere inn på lenkene og ta gjerne kontakt med din lokale distriktssjef i Innkjøpskjeden eller de respektive leverandørene og samarbeidspartnerne.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: