Campingkonferansen 2024

Campingkonferansen er en viktig møteplass for campingbedrifter og leverandører. På konferansen får du faglig oppdatering, nye ideer, svar på spørsmål og mulighet til å treffe bransjekolleger.

Campingkonferansen 2024 er nr. 31 i rekken. På denne konferansen/messen møter dere beslutningstagere fra nærmere 80 campingbedrifter, og vi blir stadig flere! Konferansen går over to dager. Dag én vil ha et faglig program i konferanseavdelingen, mens dag to vil foregå i messeområdet.

På dag to vil vi i tillegg til produktpresentasjonen fra den enkelte leverandør, gjennomføre et miniseminar basert på temaer campingbedrifter er opptatt av.

Båten ankommer Oslo torsdag 14. mars kl. 10.00.

Se program nedenfor.

Program for dagene

Tirsdag 12. mars

11.30 – Insjekk

12.00 – Velkommen til Campingkonferansen 

12.10 – Den perfekte stormen og reiselivet v/ Øystein Dørum, Sjefsøkonom NHO

12.40 – Sammendrag fra Ringvirkningsanalysen for Opplevelsesbedrifter v/ Vilde/Erik,  Menon Economics

13.10 – Pause

13.15 – Handler du smart eller smartest? v/ Rune Bjerklund, Innkjøpssjef NHO reiseliv Innkjøpskjeden

13.45 - Praktisk informasjon

14.00 – Lunsj 

15.00 – Arbeidsrett/kontrakter v/ Kjell Ola Berg, Advokat NHO reiseliv

15.45 – Kompetanse/ Akademiet v/ Henrik Hamborg, politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering NHO reiseliv

16.20 – Pause

16.30 – Presentasjon av markedsundersøkelse & markedsføring over landegrenser v/ Kjell Ove Solberg, daglig Leder i Norsk Turistutvikling

17.00 – Trygg fritid på camping v/ Ole Tommy Reite, KS Brannsikring

17.30 – Presentasjon av leverandøre 

17.45 – Konferansen avsluttes for dagen

19.30 – Aperitiff messedekk

20.15 – 3 retters middag 

Onsdag 13. mars

09.00 – 10.30 –  Fagdag på messedekk

09.10 – NorCon

09.30 – Mat på camping

09.50 – Miljøfokus på lekeplasser

10.15 – Europress

10.30 – 13.30 – Tid til fri disposisjon

13.45 – 17.00 – Leverandørmesse med 34 leverandører m/konkurranser. Lunsj - smaksprøver fra leverandørene - produktpresentasjon 

18.00 – Show og middag

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: