En strand der man ser en oppsetning av Peer Gynt. EN mann står over en seng med en kvinne i, mens en annen kvinne står til høyre i bildet, med ryggen mot. Foto Foto: Peer Gynt Gålå 2022 | Bård Gundersen

Kulturell og kreativ næring

Kulturell og kreativ næring består av mange kommersielle virksomheter som skaper store ringvirkninger og er en sentral del av valget av reisemål.

NHO Reiseliv jobber målrettet for bedre rammevilkår for kulturell og kreativ næring.  Medlemskap i NHO Reiseliv passer for deg som driver festival, galleri, besøkssenter, museum eller annen form for privat kulturarena. Les mer om kulturbransjen

Siste nytt:

  1. Kulturlivet har store ringvirkninger for destinasjonsutvikling

    For andre gang samles kultur-Norge for å sette kunst og kultur på dagsorden i valgkampen – i kulturlivets svar på Arendalsuka. Under debattfestivalen Kulturytring i Drammen inviterer NHO Reiseliv til en diskusjon om kulturdrevet stedsutvikling.

  2. Kultur skaper verdier

    – Kultur skaper verdier, rent økonomisk, men også fordi kulturens verdier virker på en annen måte som er vanskelig å måle i penger, sier daglig leder i Stiftelsen Akershus Festning.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

En smilende kvinne med NHO REISELIVs logoen på jakka si. Foto.
Medlemsbedriftene våre er alt fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper. Bransjene i norsk reiseliv: Serveringovernattingcampingopplevelseridrettsarrangementkulturell og kreativ næringdestinasjon og bilutleie.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: