NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Serveringsbransjen

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Bransjespesifikke veiledere for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet.

  • Trygg camping
  • Trygg servering
  • Trygg overnatting 
  • Trygge opplevelser

Innspill til myndighetene:

  1. Brev til justisdepartementet om spesialister i reiselivet med behov for snarlig innreise

    Skal reiselivet klare å gjenreise seg raskt, er det behov for at ansatte med spesialkompetanse og bosted i andre land, kan hentes inn slik at de rekker å gjennomføre karantene før oppstart. Dette utdyper NHO Reiseliv i et brev til Justisdepartementet. Les brevet her.

  2. Trygg servering

    Veileder for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter, sist oppdatert 14. april 2021. Last ned veilederen Trygg servering på norsk og engelsk nedenfor.

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender hyppige oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: