NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Siste nytt:

  1. Nyhet, Servering, Medlemskap og fordeler

    1 av 2 spisesteder åpner igjen etter flere uker med stengte dører

    Halvparten av serveringsstedene, som har vært stengt grunnet koronakrisen, åpner igjen. Med en bransjeveileder for smittevern på plass, er serveringsstedene klare til å ta i mot gjester igjen på en trygg måte.

  2. Nyhet, Servering

    Bransjeveiledning for håndtering av smittevern ved serveringssteder

    NHO Reiselivs juridiske avdeling har laget en bransjeveileder for smittevern ved serveringssteder.

Vi arbeider for å forebygge og håndtere seksuell trakassering i næringslivet.

Innspill til myndighetene:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: