Nyttige lenker og info til deg som driver serveringsbedrift
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Et ulovlig samarbeid mellom matleveringsgiganter kan ha ført til at norske serveringssteder har betalt for høy provisjon.
NHO Reiseliv og Oslo Handelstands Forening foreslår Oslometeren, en forenklet modell som lar serveringssteder i Oslo sette ut bord og stoler én meter fra fasaden uten søknad eller gebyr. Målet er mindre byråkrati og mer byliv.
18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
Norges kokkelag gikk til topps, og servitørene vant bronsen i nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Danmark.
Dataangrep kan føre til store tap. Her får du konkrete tips og verktøy for å beskytte virksomheten din.
Serveringsbransjen skaper arbeidsplasser, bygger lokalsamfunn og setter Norge som reisemål på kartet. Les høydepunktene fra «Serveringsbransjen i Norge – verdien av måltidsturisme» og last ned rapporten her.
NHO Reiseliv er sterkt kritisk til EU-kommisjonens forslag til endringer i pakkrereisedirektivet. Les vårt høringssvar her.
NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at kunnskapsprøven regulert i alkoholloven skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: