Foto: Per Sollerman

Serveringsbransjen

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Innspill til myndighetene:

  1. Trygg servering

    Veileder for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter,  gjeldende fra og med 2. februar 2022. Last ned veilederen Trygg servering gratis her.

  2. Trygg servering. Veileder for bedrifter i kommuner med høyt smittetrykk

    Fra og med 03.12.2021 er det forskriftsfestet tiltak for serveringsbedrifter i kommuner med høyt smittetrykk. NHO Reiselivs bransjeveileder gir oversikt over tiltakene og råd om smittevern. Last ned gratis her.

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: