NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Siste nytt:

  1. Nyhet, Politisk sak, Servering, Politikk Årets kokk, årets unge kokk, Bocuse d'Or, kompetanse, Statsbudsjett 2020

    Kokkekunst på statsbudsjettet

    Stiftelsen Årets kokk og Norske kokkers Landsforening tildeles 0,5 millioner i statsbudsjettet for 2020.

  2. Nyhet, Servering

    Reiselivsprisen til Under

    Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019.  – En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Vi arbeider for å forebygge og håndtere seksuell trakassering i næringslivet.

Innspill til myndighetene:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: