Nyttige lenker og info til deg som driver serveringsbedrift
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Dette er en gledelig nyhet for servering- og utelivsbransjen i Oslo, understreker NHO Reiseliv-direktør Ole Michael Bjørndal.
Oslo Tingrett støtter serveringsstedets aldersgrense på 23 år etter anklager om diskriminering, men avgjørelsen kan fortsatt ankes.
Stor enighet blant politikerne i Stavanger om både skjenkepolitikk og enklere byråkrati, men cruiseturisme forblir et heftig stridstema.
Når disrupsjon er normalen, har reiselivsbransjen mange muligheter, understreket forbrukereksperten Ken Hughes på NHO Reiselivs årskonferanse i Tromsø. Les tipsene hans her.
18. juni 2023 er Gastronomiens dag. Sammen med kandidatene til Årets kokk og Stiftelsen Norsk Gastronomi, oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.
NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at kunnskapsprøven regulert i alkoholloven skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.
NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at etablererprøven for daglig leder av serveringssted skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.
Fjellvettreglene på norsk, engelsk, tysk og fransk. Last ned og heng opp der gjestene dine ferdes.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: