Dekkede bord i en restaurant Foto: NHO Reiseliv

Serveringsbransjen

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Siste nytt:

  1. Anbefaler ikke en matkastelov

    Matsvinnutvalget foreslår ikke en egen matkastelov, men foreslår istedenfor at bedrifter av en viss størrelse skal foreta en aktsomhetsvurdering av sitt matsvinn og rapportere om dette.

Innspill til myndighetene:

  1. Brev om gjennomføring av kunnskapsprøven på engelsk

    NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at kunnskapsprøven regulert i alkoholloven skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.

  2. Brev om etablererprøven på engelsk

    NHO Reiseliv og Hovedorganisasjonen Virke står sammen og ber om at etablererprøven for daglig leder av serveringssted skal tilbys på engelsk i tillegg til norsk.

  3. Fjellvettregelene på flere språk

    Fjellvettreglene på norsk, engelsk, tysk og fransk. Last ned og heng opp der gjestene dine ferdes.

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: