NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Siste nytt:

  1. Nyhet, Lover og regler for drift korona, servering

    Endring i reglene om bordservering

    Nå er det kun alkohol som man er pålagt å servere ved bordene.

  2. Nyhet, Lover og regler for drift servering

    Retningslinjer for gjenåpning av buffet

    Retningslinjene for gjenåpning av buffet fra Folkehelseinstituttet er klar. Reglene gjelder fra og med 15. juli.

Vi arbeider for å forebygge og håndtere seksuell trakassering i næringslivet.

Innspill til myndighetene:

NHO Reiselivs bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak

NHO Reiselivs jurister har utviklet bransjespesifikke veiledere og bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet 2020.

  • Trygg camping
  • Trygg servering
  • Trygg overnatting 
  • Trygge opplevelser

Enkelt system som gjør deg godt forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: