NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman
Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Vi arbeider for å forebygge og håndtere seksuell trakassering i næringslivet.

Innspill til myndighetene:

  1. Trygge julebord

    Skal du arrangere julebord? Last ned NHO Reiselivs julebordveileder med nyttige tips til hvordan serveringssteder og julebordkomiteer kan gjennomføre trygge julebord i koronatider.

  2. Trygg servering

    Veileder for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter. Last ned veilederen Trygg servering på norsk og engelsk nedenfor.

NHO Reiselivs bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak

NHO Reiselivs jurister har utviklet bransjespesifikke veiledere og bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet 2020.

  • Trygge julebord
  • Trygg camping
  • Trygg servering
  • Trygg overnatting 
  • Trygge opplevelser

Enkelt system som gjør deg godt forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: