Gullgaffelen til Eyvind Hellstrøm
Eyvind Hellstrøm hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris 2023 for sin ekstraordinære innsats for utvikling av landets gastronomikultur.
Eyvind Hellstrøm hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris 2023 for sin ekstraordinære innsats for utvikling av landets gastronomikultur.
Sogndal kommune har hatt Norges strengeste skjenkeregler, men nå har kommunestyret endelig endret på dette.
Et sammensveiset lag og intens trening er oppskriften når Filip August Bendi, Christopher W. Davidsen og Leon Haarberg Nilsen skal forsvare Norge i Bocuse d'Or.
NHO Reiseliv og Matvett oppfordrer flere bedrifter til å bli med på laget, for å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030.
Fortou drives av ekteparet Elise og Arnt Skjerve, og sammen med en rekke andre restauranter utgjør de en unik klynge i Stavanger. De er lidenskapelig opptatt av å matfaget, bærekraftige råvarer og å dele fine matopplevelser med folk - gjøre livet litt hyggeligere rett og slett.
Smilefjes, inspeksjoner, tilsyn og veiledere. Her finner du gode tips, lenker til veiledere og viktig info til deg som driver eller skal starte serveringsbedrift.
Fjellvettreglene på norsk, engelsk, tysk og fransk. Last ned og heng opp der gjestene dine ferdes.
Følgende høringssvar er utarbeidet på vegne av NHO med landsforeninger, og ble sendt Arbeids- og inkluderingsdepartementet 19. april 2022.
Veileder for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter, gjeldende fra og med 2. februar 2022. Last ned veilederen Trygg servering gratis her.
Flinke fagfolk er en forutsetting for at Norge fortsatt skal vokse som reiselivsdestinasjon. NHO Reiseliv arbeider strategisk og politisk for å sikre riktig og nok arbeidskraft til norsk reiselivsnæring.
Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake: