Artikkelarkiv

Vis filtrering

1106 resultater

Type artikkel
Velg område
1106 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bodø på hotelltoppen i juni

  Bodø topper hotellstatistikken blant de norske storbyene i juni. Nå bør det jobbes strategisk for å sikre at dette gir en varig utvikling og at Bodø styrkes som en reiselivsdestinasjon, sier Hans Christian Hansson i NHO Nordland.

 2. Lanserer campingvettregler

  Campingsesongen er godt i gang. Å følge campingvettreglene gir en tryggere og hyggeligere campingferie.

 3. Her møter du oss på Arendalsuka

  NHO Reiseliv er på plass på debatter, på bryggekanten og i bybildet under Arendalsuka 2024. Du kan også følge debattene våre på nett. Her får du full oversikt over NHO Reiselivs arrangementer under Arendalsuka.

 4. God sommer fra oss i NHO Reiseliv

  Vi står foran en sommer med gode prognoser og gode muligheter. Det er takket være innsats og at internasjonale tendenser spiller på lag. Men mest av alt takket være dere i reiselivet selv.

 5. Viktig gjennomslag for NHO Reiseliv

  Gjennom våren 2024 har NHO Reiseliv jobbet med ny opplæringsforskrift. I begynnelsen av juni ble den vedtatt, og NHO Reiseliv har sikret viktig gjennomslag.

 6. Booking.com fjerner alle prisparitetsklausuler

  NHO Reiseliv har lenge påpekt behovet for å innføre et forbud mot såkalte prisparitetsklausuler i avtaler mellom hoteller og internasjonale plattformselskaper. Nå har flere års kamp ført fram.

 7. ANNO Restaurant holder oversikten med horecainnkjop.no

  Langs brosundet i Ålesund ligger ANNO Restaurant, et populært sted for alt fra forretningsforbindelser og vennegjenger til par på romantisk middag. Med en meny basert på ideer fra det franske og italienske kjøkken, finner man noe for enhver smak. Vi har tatt en prat med kjøkkensjef Tore Kvamme, som har vært med helt siden start.

 8. Nye momsregler vedtatt: - Skuffende og forunderlig

  NHO Reiseliv og leiebilbransjen ble ikke hørt da  regjeringspartiene og SV kom til enighet om revidert nasjonalbudsjett. Det er nå klart at regjeringens forslag om leiebilmoms ble vedtatt uten endringer.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: