Norsk Opplevelseskonferanse 2019

Konferansen er en viktig møteplass for alle som driver med og er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv i Norge.

Foto: Jørn Allan Pedersen, visitnorway.

Norsk Opplevelseskonferanse er en møteplass for nettverksbygging og nytenking. Den 13. opplevelseskonferansen blir arrangert i Lofoten fra 29. - 30. oktober i samarbeid med lokale aktører.

Konferansen er en viktig møteplass for alle som driver med og er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv i Norge. Konferansen blir arrangert i et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og ATTA (Adventure Travel Trade Association).
 
Under konferanseuken tirsdag 29.10 – torsdag 31.10 (hovedkonferansen starter tirsdag 29.10 og avsluttes onsdag 30.10) får du faglig påfyll, ny kunnskap og inspirerende foredrag. Det kommer spennende foredragsholdere fra inn- og utland og det blir debatter, filmer og flere temaseminarer og workshops.
 

Viktig minikurs om risiko og ansvar

Opplevelses- og aktivitetsbasert turisme omfatter ofte aktiviteter som kan innebærer en viss risiko for ulykker. Men hvem hvem har ansvaret når ulykken er ute? Og hvordan sikrer bedriften seg best mulig mot ansvar?
 
Dette gir NHO Reiseliv-advokat  Heike Kristine Bentsen svar på under konferansens siste dag, der, når hun inviterer til minikurset "Ansvaret er ditt"! Hun vil gi en praktisk fremstilling av bedriftens ansvar, gå gjennom flere relevante saker og vil komme med pratiske råd om hva du må  må tenke på for å sikre seg mot ulykker og mot ansvar etter ulykker. Heike vil også komme innom ansvarsfraskrivelser og forsikring. 

Les mer og meld deg på til "Ansvaret er Ditt" Les mer om arrangementet på nettsiden til Norsk Opplevelseskonferanse her. 
 
 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: